Manisa'da Uyuşturucu İmalathanesi Operasyonu: Eski Çiftlikte Skandal!

Manisa Turgutlu'da eski tavuk çiftliği uyuşturucu imalathanesine dönüştürüldü! Operasyonla 7 şüpheli tutuklandı. 1 milyondan fazla sentetik hap ele geçirildi . Gürcistan bağlantılı şebeke çökertildi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki eski tavuk çiftliği, şaşırtıcı bir dönüşümle uyuşturucu imalathanesine dönüştürüldü. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı operasyonu sonucunda, Gürcistan bağlantılı şebeke çökertildi ve 1 milyondan fazla sentetik hap ele geçirildi. Uyuşturucu ticaretine karşı verilen bu mücadele, ilginç detaylarla dolu bir hikayeye dönüştü.

UYUŞTURUCU İMALATHANESİ OPERASYONU

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Turgutlu Büro Amirliği, 3 ay önce kiralanan eski tavuk çiftliğinde uyuşturucu imal eden şebekeye yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

GÜRCİSTAN İLE İŞBİRLİĞİ

Ekipler, şüphelilerin Gürcistan üzerinden getirdikleri makine parçaları ile uyuşturucu üretimine başladığını belirledi. Hammadde temini için Gürcistan ve İstanbul'un kullanıldığı tespit edildi.

ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Operasyon kapsamında, 9 adrese düzenlenen baskında 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler arasında yurt dışına kaçmaya çalışan F.A.'nın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandığı bildirildi.

ELE GEÇİRİLENLER

Operasyonda toplamda 4 uyuşturucu hap imalat makinesi, 358 bin 858 sentetik hap, 397 kilo toz halinde uyuşturucu madde, 3 hassas terazi, 36 koli, 3 milyon 818 bin sentetik hap boş kapsülü ve 107 plaster şeridi ele geçirildi.

BAŞARILI OPERASYON

Manisa polisi, başarılı operasyonlarıyla uyuşturucu üretim ve ticaretine karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.