Mansur Yavaş dev projesini duyurdu! Trafik sorununa kökten çözüm olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Batıkent ve Demetevler'i birbirine bağlayacak 600 metre uzunluğundaki köprülü kavşak projesini duyurdu. Projenin Nisan ayında ihaleye çıkması planlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın trafiğini düzenlemek ve sürücülere daha güvenli yolculuk imkanı sağlamak için yeni bir proje duyurdu.

MANSUR YAVAŞ YENİ PROJEYİ DUYURDU

Başkan Yavaş, Batıkent ve Demetevler'i birbirine bağlayan Bağdat Caddesi üzerinde 600 metre uzunluğunda köprülü kavşak projesinin hazırlandığını açıkladı. Proje, 2 gidiş-2 geliş olarak planlandı ve Nisan ayında ihaleye çıkılacağı belirtildi.

ANKARA'YA GERÇEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Yavaş, Ankara'nın gerçek ihtiyaçlarına odaklanarak şehri gerçek belediyecilik anlayışıyla tanıştırdıklarını ifade etti. Beton ve plastik projelerin öncelikli olmadığını vurgulayan Yavaş, halkın ihtiyaçlarına öncelik verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yavaş, paylaşımında "Yeni projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Batıkent ve Demetevler bölgesini birbirine bağlayan Bağdat Caddesi üzerinde, 600 metre uzunluğunda kavşak, 2 gidiş-2 geliş olarak uygulama projesi hazır. Nisan ayında ihaleye çıkıyoruz." ifadelerine yer verdi.

DİĞER PROJELERDE HIZ KESİLMİYOR

Ayrıca, Gimat alt geçidinde genişletme çalışmaları için de hazırlıkların tamamlandığını belirten Yavaş, bu projenin de Nisan ayında ihaleye çıkılacağını duyurdu. Alt geçidin 3 gidiş-3 geliş olacak şekilde genişletilerek trafiği rahatlatmayı hedeflediklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Suda indirim sözünü tuttu: Balıkesir’de Ahmet Akın’dan suya yüzde 15 indirim
Gezi’den sonra İstiklal de İBB’nin
Mucur Yeraltı Şehri Geçici Olarak Ziyarete Kapatıldı: Çökme Riskine Karşı Önlem Alınıyor
İstanbul'da 16 Mayıs'ta başlıyor! Tamamen ücretsiz müjdeyi Ekrem İmamoğlu duyurdu!
İzmir'in önemli ilçelerinde gözlenen nüfus kaybıyla dikkat çekiyor: İşte sebebi