Mansur Yavaş, "Sağlığa El Ver" projesi ile eczanelerin veresiye borçlarının ödenmesini sağladı

Ankara'da başlayan 'İyilik Bulaşıcıdır' kampanyası, eczanelerdeki veresiye borçlarını ödeme hareketine evrildi. Ankara Eczacı Odası ve Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğiyle başlatılan 'Sağlığa El Ver' projesi kapsamında, hayırsever bir kişi tarafından binlerce hastanın borcu silindi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın öncülüğünde başlayan 'İyilik bulaşıcıdır' sloganlı dayanışma kampanyaları pandemi döneminde hızla yayılmaya devam ediyor. Ankara'da başlayan ve tüm Türkiye'ye yayılan veresiye borçları ödeme kampanyası, şimdi de eczaneler için hayata geçirildi.

TOPLAM 1 MİLYON 110 BİN 464 TL'LİK BORÇ KAPATILDI

Ankara Eczacı Odası ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğiyle hayata geçirilen 'Sağlığa El Ver' projesi kapsamında, 133 eczaneden alınan bildirimler doğrultusunda 1429 hastanın toplam 1 milyon 110 bin 464 TL'lik borcu hayırsever bir kişi tarafından ödendi. Proje hakkında bilgi veren Ankara Eczacı Odası Başkanı Cem Abbasoğlu, kampanyanın Ankara'daki eczanelere veresiye borcu olan yurttaşların borçlarını kapatmayı amaçladığını belirtti. Abbasoğlu, bu sayede özellikle geliri düşük ailelerin ilaca erişiminde yaşadıkları sıkıntıları azaltmanın hedeflendiğini vurguladı ve başkanlarına teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara'da trafiğe çıkacak olanlar için uyarı: Belirli yollar kapanacak
Selin Şekerci'den Kötü Haber Geldi!
Ex'ten Yine Olmadı! Jennifer Lopez ve Ben Affleck Boşanıyor!
Sosyal medyanın yeni fenomeni güvenlik çıktı! Hırsıza cilve yapan güvenlik viral oldu!
Mersin Mut'ta Kayısı Hasadı Rekor Rekolteyle Devam Ediyor