Mansur Yavaş'lı bayraklara açıklama geldi: "Bu bayraklarla kurumsal olarak bir ilgimiz yoktur"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın iletişim ofisi tarafından yapılan bir bilgilendirmeye dayanarak bazı matbaalarda Mansur Yavaş'ın görselinin bulunduğu bayraklar basıldığı bildirilmiş oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın iletişim ofisi tarafından yapılan bir bilgilendirmeye dayanarak bazı matbaalarda Mansur Yavaş'ın görselinin bulunduğu bayraklar basıldığı bildirilmiş oldu. İletişim ofisi, bayrakların provokasyon amaçlı kullanılabileceği endişesini dile getirirken, mevcut görsellerin basılmasıyla ilgili kurumsal olarak hiçbir ilişkilerinin olmadığını belirtti.

Mansur Yavaş'ın İletişim Ofisi, Bursa ve Ankara'da CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'ın görselinin yer aldığı bayrakların basıldığını duyurdu. Açıklamanın tam metni şu şekilde:

"NE AMAÇLA KULLANILACAĞINI BİLMİYORUZ"

"Bursa ve Ankara’da bazı matbaalarda bilgimiz ve kurumsal kimliğimiz haricinde görselimizin yer aldığı bayraklar basıldığı bilgisi edinilmiştir.

Ne amaçla kullanılacağını bilmediğimiz ve provokasyon amaçlı kullanılabileceğini olduğunu düşündüğümüz bu bayraklarla kurumsal olarak bir ilgimiz yoktur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mansur Yavaş İletişim Ofisi"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İbrahim Maalouf'un T.O.M.A Projesi İstanbul'da!
Kim Jong-Un'un Silah Fabrikalarındaki Denetimi
Kayseri'de Avrupa Günü Kutlaması: Müzik ve Kültür Buluşması
Carlo Ancelotti’den Arda Güler hakkında açıklama geldi!
İstanbul Restoranında Yüksek Su Fiyatı Tartışması