Mansur Yavaş’tan Halk Ekmek kuyruğu açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentte Halk Ekmek büfelerinin önünde oluşan kuyruklara ilişkin "Kuyruklar hepimizi üzdü" ifadesini kullandı. Yavaş, pazar günleri de üretim yapılacağının duyurusunu yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentte Halk Ekmek büfelerinin önünde oluşan kuyruklara ilişkin olarak açıklamada bulundu. “Kuyruklar hepimizi üzdü” diyen Yavaş, fabrikanın pazar günleri de üretim yapacağını; mobil fırınlardan ve büfelerden satışların gerçekleşeceğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Halk Ekmek hizmetine ilişkin alınan yeni kararı sosyal medya hesabından duyurdu.

Halk Ekmek büfeleri önünde oluşan kuyruklar hepimizi üzdü. Bu görüntülerin önüne geçmek amacıyla Halk Ekmek fabrikamızda pazar günleri de üretim yapacak, mobil fırınlarımız ve büfelerimizden satış yapacağız.

Ankara'da ekmeğe zam gelmiş, 1 lira 75 kuruştan satılan ekmeğin fiyatı 50 kuruş artmıştı. Ankara Halk Ekmek ise stoklarındaki un bitinceye kadar zam yapmayacağını duyurmuştu. Ankara Halk Ekmek, toplam maliyeti 1,86 TL olan 250 gr ekmeğin 1,25 TL'ye satmaya devam ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Restoranlarda tepki çeken uygulama! Uzmanı uyardı: Ödemeyin
Başarı hikayesi olarak gösterilen o elektronik devi iflas etti!
Ülkenin önde gelen gıda devi iflasın eşiğinde: Şubeleri kapatılıyor
23 yıl sonra borsa, dolar ve altında bir ilk: Tedbirinizi alın!
Starbucks'ın Çeyreklik Bilançosu, Boykotun Gölgesinde!