Mansur Yavaş'tan ilk açıklama geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim sonuçlarının zafer olarak değil, birlikte hizmet etme fırsatı olarak görüldüğünü belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim sonuçlarını değerlendirirken zaferden çok birlik ve hizmet çağrısı yaptı. Teşkilatlara, ailesine ve destek verenlere teşekkür eden Yavaş, önlerinde siyasi farklılıkları aşarak birlikte çalışma çağrısı yaptı.

Yavaş'ın ifadeleri şu şekilde:Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen ve her zaman yanımızda olan başta sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, eski Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve partimizin tüm teşkilatlarına teşekkür ediyorum.Asıl kahramanlarımız sizlersiniz. Cadde cadde, sokak sokak çalışan, başkentimiz için adil yönetim anlayışı için birçok fedakarlıkta bulunan başta gönüllülerimiz olmak üzere tüm kadınlara, gençlere, esnaflara, STK'lara, kanaat önderlerine ve kısacası Ankara halkının tamamına yürekten teşekkür ediyorum.Bize atılan iftiralara rağmen bana güç veren, gözlerine her baktığımda ömrün anlamını yeniden keşfettiğim biricik aileme çok teşekkür ediyorum.Bu seçim sonuçlarını zafer olarak değil, birlikte hizmet etme fırsatı olarak görüyoruz. Karşımızda düşman yok. Hepimiz bu kentin onurlu fertleri olduğumuzu kabul etmeliyiz. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, dünyaya bakış açılarımız farklı olabilir. Ancak artık seçim bitti, rozetlerimizi çıkaracağız ve 6 milyon Ankaralıya kimseyi ayırmadan hizmet edeceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı