Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'un mal varlığına ilişkin ilk yorum geldi!

Cumhur İttifakı'nın Ankara'dan adayı Turgut Altınok'un malvarlığını açıklaması üzerine, ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan ilk yorum geldi. Kendisinin değerlendirme lüksü olmadığını belirten Yavaş, bunun yorumunu halkın yapacağını kaydetti.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı ve mevcut Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un mal varlığını açıklaması ve mal varlığının çokluğu ile dikkat çekmişti. Bu açıklama üzerine dün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafınca yeniden aday gösterilen  Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'tan ilk yorum geldi.

Yenimahalle'de seçim çalışmaları sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mansur Yavaş, Turgut Altınok'un mal varlığını açıklamasına ilişkin bir soruya, "Yorumunu halk yapacak, benim değerlendirme gibi bir lüksüm yok. Ben tüm kamu idarecilerinin mal beyanlarını açıklaması gerektiğini söyledim yalnız, olması gereken budur. Oldu, çok da zor değilmiş" sözleriyle yanıtladı.

'VATANDAŞ DEĞERLENDİRİR'

Gazetecinin, "Babadan, atadan" diye devam etmesi üzerine Yavaş, "Onların yorumunu yapmak bana düşmez, yurttaş değerlendirir" dedi.

Kısa süre önce kendisine yöneltilen soruya "Mülk bizim değil Allah’ın, hepsi Allah'ın, biz emanetçisiyiz" şeklinde yanıt veren Adayı Turgut Altınok, dün akşam sosyal medya hesabından gayrimenkullerini açıklamıştı.

ABB Adayı Turgut Altınok'un açıkladığı mal varlığı sıralamasında 60 ayrı gayrimenkul yer almıştı. Turgut Altınok’un açıkladığı listede araç, para ve mücevher gibi diğer bazı servet unsurlarına ilişkin herhangi bir bilgilendirmeye yer verilmemiş, liste yalnızca gayrimenkullerle sınırlı tutulmuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

7 ilde 'borsa dolandırıcılığı' operasyonu yapıldı: Birçok kişi gözaltına alındı
Aslı Enver 40 Yaşını kutladı!
İrem Derici ve Gökhan Fırat aşklarına bir şans daha verme kararı aldı!
Yonca Evcimik; Bebek kordonundan güzellik buluyor!
Beşiktaş’ta 19 Mayıs gençlik festivali!