'Maradona Öldürüldü' Mü? Sosyal Meyda Çalkantılı Soruya Cevap Arıyor!

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, açıklaması ile gündem yaratmıştı! Arjantinli efsane futbolcu Maradona hakkında gleus ileri süren başkan, "öldürüldüğüne dair bir tezi olduğunu"...

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 25 Kasım 2020'de hayatını kaybeden Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona hakkında şunları söyledi: "Ölümüne ilişkin şu tezim var, Maradona'nın öldürüldüğüne inanıyorum."

Başkent Caracas'taki Anıtsal Stadyum . 2017 yılında "Maduro Podcast"ine konuk olan Maduro, gündeme ağırlık verdi.

"ÖLMEDEN ÖNCEKİ GÜNLERİ KONUŞTUM"

Maduro, her şeyin "faşizmin yükselişi" için planlandığını iddia etti " Arjantin'de iktidara gelerek: "Onun ölümüyle" bu konuda bir tezim var, Maradona'nın öldürüldüğüne inanıyorum. Ölmeden bir gün önce kendisine 60. yaş günüyle ilgili konuştum ve "Diego, Venezuela'ya gel, seninle burada ilgileneceğiz" dedim. Maduro, hayatıyla ilgili endişelerini kendisiyle paylaştığını söyledi: "Daha önceki bir görüşmemizde ona 'Kendine iyi bak Diego' demiştik. Bakın orada çok kötü insanlar var, faşistler sizi yalnız bırakmayacak çünkü siz haksızlığa isyan eden halkın sesisiniz. "Arjantin'de kimsenin söylemeye cesaret edemediği şeyler söylediniz" dedi.

"ÖNCE DIEGO'YU BİTİRECEKLER..."

Arjantin'in eski başkanı Cristina Kirchner'e yönelik suikast girişimini hatırlatan Maduro, şunları söyledi: "Onlar Arjantin yıkımının sembollerinin öldürülmesini organize etti. Diego'yu ilk önce onlar bitirdi, bundan eminim. "Bu yüzden Cristina'nın işini bitirmek istediler, onu canlı canlı öldüreceklerdi" dedi.

"FAŞİZM VE SİYONİZM ARJANTİN'DE YAŞANDI"

Maduro, Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei'nin eleştirdiğini söyledi. , "Şunu söylemeden geçemeyeceğim: Arjantin faşizmi ve Siyonizm Milei ile iktidara geldi. Milei: "Venezuela'nın yaptırım görmesi, kuşatılması ve mağlup edilmesi için her şeyi yapacağım." diyor. "Burada kendisine soruyorum: "Kaç kişi nasıl?" orada mısın?" dedi.

Başkan Maduro, Maradona hakkındaki gerçeğin bir gün ortaya çıkacağına inandığını ve Arjantin'de faşizmin yeniden yenilgiye uğratılacağından emin olduğunu söyledi.

MARADO'NUN ÖLÜMÜ

Dünyaca ünlü efsane futbolcu Maradona, 25 Kasım 2020'de Arjantin'in Buenos Aires Eyaleti, Tigres'te kalp yetmezliği ve akciğer ödemi nedeniyle hayatını kaybetti.

Kasım 2020'de beyin ameliyatı geçirdi ve gözlem altında. Maradona'nın ani ve şüpheli ölümünün ardından evde inceleme başlatıldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!
Arı ekmeği/perga nedir? Arı ekmeğinin kullanım alanları nelerdir?
Tarihte bugün: 17 Mayıs'ta gerçekleşen bazı önemli olaylar