Maradona’nın anıt mezarı nerede olacak? Büyük kızı Dalma’dan önemli açıklama!

Diego Armando Maradona’nın kızı Dalma, babası için Buenos Aires’te anıt mezar inşa edileceğini açıkladı. Maradona’nın hayranları için ücretsiz olacak bu mekanda, herkes idolüne çiçek bırakabilecek.

Efsanevi futbolcu Diego Armando Maradona’nın büyük kızı Dalma Maradona, babasının kalıntılarının taşınacağı bir anıt mezar inşa edileceğini duyurdu. Buenos Aires’in prestijli Puerto Madero semtinde yükselecek olan bu anıt, Maradona’nın sonsuz istirahatgahı olacak. Aynı zamanda hayranları için bir buluşma noktası ve idolüne saygı gösterebilecekleri bir alan olacak.

30 EKİM'E KADAR TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR


Dalma Maradona, babasının doğum günü olan 30 Ekim'e kadar anıtın hazır olmasını istediklerini belirterek, "Bu, ona ve hikayesinin bir parçası olan tüm taraftarlara sunmak istediğimiz bir armağan" dedi. Anıt mezarın konumu ise Buenos Aires’in ikonik Huergo Caddesi olarak belirlendi.

MAHKEMEDEN ONAY ÇIKTI


Dalma ve Gianinna Maradona’nın, Diego’nun naaşının taşınması için yaptıkları talep, San Isidro 3 Numaralı Ceza Mahkemesi tarafından onaylandı. Dalma, "Sonunda babamı seven herkes onu bir çiçekle onurlandırabilecek" dedi. Bu karar, Maradona hayranları için duygusal bir buluşma noktası olmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.