Maradona'nın Türk versiyonu bulundu! Benzerliği 'yok artık' dedirtti: İşte yerli Maradona

Diego Maradona'ya benzerliğiyle dikkat çeken Şanlıurfalı Menderes Akın, sosyal medyada fenomen haline geldi. Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Akın, çocukluğundan beri benzerlikle ilgili yapılan şaka ve yorumlara kulak asmadı ve sahalara indi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki Menderes Akın, Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona'ya benzerliğiyle dikkat çekiyor. Saç, sima ve hareketleriyle Maradona'yı andıran Akın, çocukluğundan beri arkadaşlarının bu benzerliğe dikkat çekmesine rağmen, 48 yaşına kadar bunu umursamamış.

SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU

Arkadaşlarının ısrarı üzerine sosyal medyada bir video paylaşan Akın, büyük ilgi görmesi sonrasında paylaşımlarına devam ettiğini ifade etti. Maradona'ya benzerliğiyle dikkat çeken videoları rekor kırınca, Akın, "Her yerden bana teklif geldi. Ben de bir şansımı deneyeyim, bakalım ne olacak" dedi.

YOĞUN İLGİ ÜZERİNE SAHALARA İNDİ

Arkadaşlarının ısrarı ve yoğun ilgi üzerine sahalara indiğini belirten Akın, "Maradona sahalara in" çağrısına kayıtsız kalmayarak futbol sahalarına adım attı. Akın, "Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz. Allah hayırlısını nasip etsin" dedi.

"SOKAKLARA ÇIKAMIYORUM, SEVENLERİM BENİ ÇOK DESTEKLİYOR"

Menderes Akın, kendisine gösterilen ilginin ve takdirin yoğun olduğunu dile getirerek, "Sokaklara çıkamıyorum. Sevenlerim beni çok destekliyor, ben de onlara kıymet veriyor, seviyorum. Bana forma gönderenler, benden imza isteyenler oluyor. Türkiye’nin dört bir yanından beni telefonla arıyorlar" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Hatayspor maçı için idmanda!
Montella'dan kadro kadrajı!
NBA'de Sezonun En İyi Çaylakları Belli Oldu: Genç Yetenekler Parlıyor!
Futbolseverler Dikkat! 3 Muhteşem Maç Bu Kanallarda Şifresiz Yayında!
Yılmaz Vural resmen bir başına kaldı!!