Maraşlı Firüzan Kimdir Kaç Yaşında Rojda Demirer Kimdir Nereli

Maraşlı Firüzan Kimdir Kaç Yaşında Rojda Demirer Kimdir Nereli? Rojda Demirer Hayatı hakkında merak edilenler.. Atv ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı dizisinde Firüzan karakterine hayat veren Rojda Demirer kimdir kaç yaşında?

Maraşlı Firüzan Kimdir Kaç Yaşında Rojda Demirer Kimdir Nereli? Rojda Demirer Hayatı hakkında merak edilenler.. Atv ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı dizisinde Firüzan karakterine hayat veren Rojda Demirer kimdir kaç yaşında? Atv ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı dizisi Rojda Demirer kimdir, kaç yaşında? Rojda Demirer evli mi?

 

40 yaşındaki başarılı oyuncu Rojda Demirer kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Rojda Demirer Maraşlı dizisindeki performansı ile konuşuluyor. Peki Rojda Demirer kimdir, nereli? Rojda Demirer hayatı..

ROJDA DEMİRER KİMDİR?

Rojda Demirer 12 Ağustos 1979 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Diyarbakırlı olan oyucu Rojda Demirer 7 yaşında babasız kalmıştır 1988 yılında TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati kadrosuna katılan oyuncu daha sonra TRT' de çocuk dizileri, program sunuculukları, film, dizi ve çizgi film seslendirmeleri yaptı. Okullu bir oyuncu olan Demirer, 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Sonrasında bir süre Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda çalışan güzel oyuncu birçok dizi ve sinema filminde yer aldı.

Aşk Olsun, Ağa Kızı, Tadımız Kaçmasın, Melekler Korusun, Sevgili Dünürüm, Geniş Aile,  Alev Alev, Acil Aşk Aranıyor, Kördüğüm, Adı Efsane, Çarpışma adlı dizilerde yer alınca. Blu Tv'de yayınlanan başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner'in yer aldığı Saygı dizisinde yer almıştır. Başarılı oyuncu Rojda Demirer başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı