Mardin'de çatışma

Kızıltepe İlçesi’nde önceki gün Kaymakamlık önünde gezdiği iddia edilen bir kadını takibe alan polis, kadının gittiği Atatürk Mahallesi’ndeki eve gün gece operasyon düzenledi.Polisin eve baskın yapması üzerine çatışma...

Kızıltepe İlçesi’nde önceki gün Kaymakamlık önünde gezdiği iddia edilen bir kadını takibe alan polis, kadının gittiği Atatürk Mahallesi’ndeki eve gün gece operasyon düzenledi.

Polisin eve baskın yapması üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, Kaymakamlık önünde keşif yaptığı iddia edilen kadının öldürüldüğü belirtiliyor.

Ayrıca Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Sulak Mahallesi'nde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Valilikten yapılan açıklamada, "PKK'lı teröristleri yakalamak ve etkisiz hale getirmek amacıyla operasyon düzenleneceği" söylendi.

Açıklamada, "vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince Sulak Mahallesi'nde herhangi bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği" aktarılan açıklamada, söz konusu yasağa uyulmasının can ve mal güvenliği açısından önemli olduğu kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Memur ve Emekli Maaş Zam Hesabı Yeniden Değişti! Zam Oranları Ne Olacak?
ATM'de Para Kabusu! Bazı Banknotlar Kabul Edilmiyor mu?
Yatağınızda Rahatlarken Para Kazanma Fırsatı! Araştırmaya Katılın
Seçil Erzan davasında iki yeni iddianameyle beraber ceza 275 yıla çıktı!
Rihanna'dan Şaşırtan İtiraf! 'Pişmanım'