Mardin’de kalp krizi geçiren eski futbolcu hayatını kaybetti!

Mardinspor'un eski futbolcusu Metin Can Yücesoy (59), Kızıltepe İlçe Stadı'nda eski takım arkadaşları ile maç yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yücesoy'un cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

Mardinspor'un eski futbolcusu Metin Can Yücesoy (59), Kızıltepe İlçe Stadı'nda eski takım arkadaşlarıyla maç yaparken ani bir kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olayın yaşandığı akşam saatlerinde, Yücesoy'un maç sırasında aniden fenalaştığı ve yere yığıldığı belirtildi. Takım arkadaşları hızla müdahale ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ancak sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesine rağmen Yücesoy, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne götürülürken hayatını kaybetti.

Metin Can Yücesoy'un ani vefatı, futbol camiasında derin üzüntüye neden oldu. Uzun yıllar Mardinspor'un formasını giyen ve birçok maçta takımına önemli katkılarda bulunan deneyimli futbolcu, yaşamını yitirdiği sırada dostlarıyla futbol oynuyordu. Olayın ardından Yücesoy'un cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

Futbol camiası ve sevenleri, Metin Can Yücesoy'a olan şükranlarını ve başsağlığı dileklerini iletti. Yaşanan bu acı olayın ardından, Yücesoy'un ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyoruz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Michy Batshuayi'nin Son Derbi Performansı: Fenerbahçe'de Geleceği Belirsiz!
Arne Slot, Liverpool'un Yeni Teknik Direktörü Olarak Atandı
Heyecan Dorukta: UEFA Avrupa Ligi Finali Yarın Dublin'de!
Beşiktaş'tan Büyük Hamle: Mourinho ve Di Maria Transferi Gündemde
Kerem Aktürkoğlu İlk 11'e Dönüyor: Galatasaray'da Kritik Hamle Öncesi Heyecan!