Mariah Carey'den yıllar sonra gelen itiraf: Eski eşim Tony Mottola bir zorbaydı

ABD'li ünlü Şarkıcı Mariah Carey, The Meaning of Mariah Carey adlı kitabıyla okuyucuyla buluşmaya hazırlanıyor. Mariah Carey, yıllar sonra eski eşinin zorbalıklarına maruz kaldığına dair bir itiraf geldi.

ABD'li Şarkıcı Mariah Carey'den yıllar sonra eski eşinin zorbalıklarına maruz kaldığına dair bir itiraf geldi. Carey, eşinden kaçması gerekirse diye her zaman yatağının altında bir çanta beklettiğini söyledi.

ABD'li ünlü Şarkıcı Mariah Carey, The Meaning of Mariah Carey adlı kitabıyla okuyucuyla buluşmaya hazırlanıyor. Beş Grammy ödüllü şarkıcı Carey, kitabında hem kariyerini hem de bütün hayatıyla ilgili bilinmeyenleri de anlatıyor. Henüz 23 yaşındayken ilk evliliğini yapımcı Tony Mottola ile yapan Carey, kitabında aslında genç yaşta evlilik yapmayı hiç düşünmediğini ancak şiddet gördüğü ailesinden kurtulmak için böyle bir karar verdiğini söylüyor. İlk evliliğine dair açıklamalarda bulunan Carey, döneminin en etkili müzik yapımcılarından biri olan ilk eşi Tony Mottola'nın bir zorba olduğunu ve kendisini sürekli olarak kısıtladığını söylüyor. Carey, satırlara döktüğüne göre; eski eşini, havadaki nem gibi kaçışı mümkün olmayan bir kişi olarak tanımlıyor. Ünlü şarkıcı, ilk eşi Mottola hakkında, "Onun kontrolünde olmayan kimseyle konuşamıyordum, kimseyle dışarı çıkamıyordum" ifadelerine yer veriyor. Carey, kitabında yazdığına göre Mottola'dan kaçması gerekirse kullanabileceği ve kendisine gereken her şeyi bir çantaya koyup yatağının altında beklettiğini dile getiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Telefon Ömrünüzü Uzatmak İçin 10 İpucu
Demir Eksikliğini Yok Eden Mucizevi Besin: Kokusu Kötü Ama Faydaları Saymakla Bitmiyor!
Yeşil Ceviz ve Bal: Sağlığı Destekleyen Güçlü İkili
Huysuz Virjin'i Canlandıracak isim belli oldu!
Madonna’nın ücretsiz konserini yaklaşık olarak 1,6 milyon kişi izledi!