Marilyn Monroe hayranları dikkat: Mezarının yanı satışa çıkıyor!

Marilyn Monroe'nun Los Angeles'taki mezarının bir sıra yukarısında ve dört boşluk solunda bulunan mezar yeri, açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Bu mezarın 400 bin dolara bir alıcı bulması bekleniyor.

Dünya sinemasının efsanevi oyuncularından Marilyn Monroe'nun kabrinin yakınındaki mezar yeri, açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor. Marilyn Monroe'nun Los Angeles'taki mezarının bir sıra yukarısında ve dört boşluk solunda bulunan bu mezar, 400 bin dolara alıcı bulması bekleniyor.

TARİHTE BİR İLK

2009'da Hugh Hefner, Los Angeles Times'a, "Marilyn'in yanında sonsuzluğu geçirmek, vazgeçilemeyecek kadar tatlı" demişti. 2017'de ölen Hefner'in 1992'de yerini garanti altına almak için 75 bin dolar harcadığı biliniyor. Bir zamanlar Marilyn Monroe, Hugh Hefner ve Playboy Enterprises'a ait olan 600'den fazla tarihi eser satışa çıkacak. Julien's Auctions'a göre bu eserler tarihte ilk kez bir arada satışa çıkıyor.

Ayrıca, Julien's Auctions tarafından düzenlenen açık artırmada Marilyn Monroe'nun bazı ikonik kıyafetleri ve eşyaları da satışa çıkarılacak. Bu eşyalar arasında, "The Seven Year Itch" (1955) filminden elbisesi, "The Misfits" (1960) filminin basın toplantısında giydiği elbise, Playboy dergisinin ilk sayısı ve Hugh Hefner'ın kişisel eşyaları bulunmaktadır. Bu satış, tarihte ilk kez bir arada birçok önemli eserin açık artırmaya çıkarıldığı bir etkinlik olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!