Marmara Bölgesi'nde Şiddetli Yağış Uyarısı

MGM, Marmara Bölgesi için şiddetli yağış uyarısı yaptı! İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli ve Yalova'da güçlü sağanaklar bekleniyor. Sel, su baskını ve yıldırım gibi risklere karşı tedbirli olunmalı.

Marmara Bölgesi'nde şiddetli yağışlarla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden önemli bir uyarı geldi. İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli ve Yalova çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar, yerel güçlü hatta yer yer çok güçlü olabilir. MGM, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor. İlgili bölgelerdeki vatandaşlar tedbirli olmalı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için çok güçlü yağış uyarısı yaptı.

İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, bu gece saatlerinden itibaren İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli ve Yalova çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların yerel güçlü ve yer yer çok güçlü (30-70 kg/m2) olması tahmin ediliyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve güçlü rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
Türkiye'de 2023 Trafik Kazaları: Ölüm ve Yaralanmalarda Artış!
Candan Kardeşler Hakkında Flaş Gelişme Yaşandı!