Marmara Denizi'nde gemiden düşen personel aranıyor

Marmara Denizi'nde, Şarköy açıklarında Liberya bandıralı bir gemiden düşerek kaybolduğu düşünülen Hindistan uyruklu gemi personeli Ganesh Govind'i (22) arama çalışmaları ikinci gününde devam ediyor. Tekirdağ Sahil Güvenlik ekipleri, iki bot ve 11 personelle geniş bir alanda arama yapıyor.

Marmara Denizi'nin Tekirdağ'a bağlı Şarköy ilçesi açıklarında, Liberya bandıralı bir gemide görevli Hindistan uyruklu personel Ganesh Govind'in (22) kaybolduğu ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmaları ikinci gününde devam ediyor. Çalışmalara, Tekirdağ Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan iki bot ve 11 personel katılıyor.

Olay, dün akşam saatlerinde Şarköy açıklarında, 6 numaralı demirleme sahasında gerçekleşti. Liberya bayraklı Rui Fu Sheng isimli geminin kaptanı, Tekirdağ Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Bölge Liman Başkanlığı'na, gemi personeli Ganesh Govind'in kaybolduğunu bildirdi.

Kaptan, Govind'i en son saat 10.40'ta gördüğünü, saat 19.15 civarında ise gemide olmadığını fark ettiklerini ifade etti. Bunun üzerine ekipler, Govind'in denize düşmüş olabileceği şüphesiyle arama çalışmalarına başladı. İki sahil güvenlik botu ve bir Kıyı Emniyeti botu, gece ara verilen çalışmalara gün boyu devam etti. Geniş bir alanda süren aramalar, ikinci günde de aynı ekipman ve personel desteğiyle sürüyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.