Marmara'da Kan Donduran Cinayet: Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu Vuruldu!

Balıkesir'in Marmara ilçesinde, İlçe Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, makamında tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunmuş oldu. Olayın peşinden, kaçan motosikletli ve kasklı şüpheli aranıyor.

Hükümet Caddesi’ndeki İlçe Tarım Müdürlüğü binasından gelen 5 el silah sesi, çevredekileri korkuttu. Olayın ihbar edilmesi üzerine, polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yapılan incelemelerde, İlçe Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu’nun makam odasında kanlar içerisinde hareketsiz halde bulunduğu belirlendi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ


Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Yakupoğlu’nun olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerine gelen İlçe Kaymakamı Elif Çelik, incelemelerde bulunarak durumu yerinde takip etti. Murat Yakupoğlu’nun cenazesi, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

MOTOSİKLETLİ ŞÜPHELİYİ ARIYORLAR


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İlk belirlemelere göre, Yakupoğlu’nu vurduktan sonra motosikletiyle olay yerinden kaçan kasklı şüphelinin peşine düşüldü. Emniyet güçleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Bu üzücü olay, kamuoyunda büyük bir infiale yol açarken, Murat Yakupoğlu'nun mesleki hayatındaki başarıları ve katkıları hatırlanıyor. Soruşturmanın seyrine dair gelişmeler, herkesin merakla beklediği konular arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.