Marmaray İstasyonu'nda 2 günde 2 kişi intihar etti

Üsküdar Marmaray istasyonunda meydana gelen trajik olayda, henüz ismi belirlenemeyen bir erkek şahıs raylara atlayarak trenin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul, Üsküdar Marmaray istasyonunda meydana gelen trajik bir olayda, henüz ismi öğrenilemeyen bir erkek şahıs raylara atlayarak hayatını kaybetti. Saat 10.00 sıralarında gerçekleşen olayda, istasyona yanaşan trenin çarpması sonucu şahıs olay yerinde yaşamını yitirdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından şahsın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Yaşanan olay nedeniyle Marmaray seferleri bir süreliğine tek hat üzerinden gerçekleştirildi. Marmaray'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Marmaray Üsküdar istasyonunda saat 10.03'te meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Sirkeci-Üsküdar arası tek hat işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

2 GÜNDE 2. İNTİHAR VAKASI

Marmaray'da 19 Aralık 2023 tarihinde Suadiye istasyonunda bir kişi intihar etmişti.  Açıklamada, "Marmaray Suadiye istasyonunda saat 10.15 sıralarında meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Erenköy-Maltepe arası tek hat işletildiğinden Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır" denilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Marmaray'da iki günde ikinci intihar
Marmaray'da Yine İntihar! Seferler bir süre aksadı
Yenikapı Marmaray İstasyonunda İntihar Girişimi

3. Sayfa Haberleri

Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı