Marvel oyunu geliyor! İlk fragman gösterildi

Marvel 1943: Rise of Hydra, İkinci Dünya Savaşı'nda epik bir maceraya davet ediyor! Kaptan Amerika ve Black Panther gibi sevilen kahramanlarla, takım çalışmasını vurgulayan bir deneyim sunacak. 2025'te konsol ve PC için çıkacak olan oyunda, heyecan dolu bir savaşa hazır olun!

Marvel 1943: Rise of Hydra, İkinci Dünya Savaşı'nı konu alan ve Kaptan Amerika ile Black Panther gibi sevilen kahramanları bir araya getiren heyecan verici bir süper kahraman oyunu olarak geliyor!

Marvel 1943: Rise of Hydra, Marvel Games ve Skydance New Media işbirliğiyle geliştirilen heyecan verici bir süper kahraman oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyun, İkinci Dünya Savaşı'nı konu alarak oyuncuları epik bir maceraya davet ediyor.

Yeni fragman, meraklıların heyecanını artırıyor. Fragmanda Kaptan Amerika ve Black Panther gibi sevilen karakterlere odaklanılırken, tek oyunculu ve hikaye odaklı bir deneyim vaat ediliyor. Ayrıca, oyunda dört farklı kahramanın yer alacağı da duyuruluyor. Kaptan Amerika, Black Panther, bir Wakanda casusu ve Howling Commandos üyesi, Nazi bilim birimi Hydra'ya karşı savaşırken gösteriliyor.

Oyunun geliştiricisi Skydance New Media, oyuncuları takım çalışmasına teşvik eden bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Her karakterin farklı yeteneklere sahip olacağı belirtilirken, bu yeteneklerin savaşta nasıl kullanılacağının oyuncuya bırakılacağı vurgulanıyor.

2025 yılında konsol ve PC için piyasaya sürülmesi planlanan Marvel 1943: Rise of Hydra'nın geliştirme süreci devam ediyor. Geliştirme ilerledikçe daha fazla detayın ortaya çıkması beklenirken, Skydance New Media'nın deneyimli geliştiricileri bünyesine kattığı belirtiliyor.

Bu yeni oyun, Marvel evreninin derinliklerine dalmak isteyenler için sabırsızlıkla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

X'te (Twitter), Engellenen Kullanıcıların Yanıt Verebilmesine İmkan Tanıyan Yeni Güncelleme
Çocukları internette güvende tutmanın yolları nelerdir?
Oyun tasarımında persona: Meğer bu yüzden oyun bağımlısı oluyormuşuz!
Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var
Youtube'u açanlar artık o butonla karşılaşacak: Sadece Premium kullanıcılar faydalanabilecek!