MASAK Selin Ciğerci'yi incelemeye aldı. Kara para akladığı iddia edildi "Taksim Meydanı'nda ken

Sosyal medya ünlüsü Selin Ciğerci, "Kara para aklama" iddialarına ilişkin bir televizyon programına bağlandı ve "Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'da ben orada kendimi asarım" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. MASAK incelemeye aldı.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından bir futbolcu ve eşinin de kara para akladığını ileri sürdü. İddianın ardından eski futbolcu Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci'nin adı gündeme geldi. Telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında hakkındaki iddiayı kesin bir dille yalanlayan sosyal medya ünlüsü Selin Ciğerci, şu ifadeleri kullandı:

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin peşinden diğer sosyal medya fenomenlerinin de MASAK tarafından inceleme altına alındığı ortaya çıktı.

Bugün Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci hakkında çıkan 'Kara para aklama' iddialarına isyan etti.

TAKSİM MEYDANINDA KENDİMİ ASARIM

MASAK'ın kendisini ve tüm sosyal medya fenomenlerini inceleme altına aldığını söyleyen Ciğerci; 'Baksınlar. Hemen sonuçlansın. Kim suçluysa girsin hapse çeksin cezasını. Çok uzadı.' dedi.

Selin Ciğerci, "5 yıl içinde 40 milyon TL'den fazla vergi ödedim. Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun ben orada kendimi asarım" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

"MASAK BENİ DE İNCELİYORMUŞ"

Selin Ciğerci: "MASAK herkesi inceliyormuş. Ne olur bakıp hemen sonuçlansın. Kim suçluysa o hapse girsin. Kimse savaşı konuşmuyor, herkes bu konuları konuşuyor. Şerefiyle, namusuyla çalışıyorum. Ben 1 yaşında kızım var onun geleceğini kurmaya çalışıyorum. Sinirimden ağlıyorum çünkü günlerdir bana 'sıra sana da gelecek' diyor. Dünyanın en ünlü isimleri beni masaya yatırarak içimi oydular. Hakkımda birçok şey söylendi ama ortaya bir şey çıkmadı. Travmalarıma travma ekliyorsunuz. Psikolojimi bozdular. Ben şu an inceleniyorum ve ben temize çıktıktan sonra beni konuşmaya devam edin. Benim de hatam çıkabilir ne olduğunu bilmiyorum. Bana kara para aklama ve haram parayla ilgili bir şey çıkarsa kendimi öldürürüm. Bu kadar da net bir insanım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dilan Polat ve Engin Polat için hazırlanan MASAK raporunda yeni detaylar ortaya çıktı! 'Şaibeli işlem 657 mily
Badem göz ameliyatı olan Selin Ciğerci son halini paylaştı! Bakın hangi ünlü oyuncuya benzetildi
Sahte belge, naylon fatura kesme... Dilan Polat'ın şirketleri hakkında hazırlanan MASAK raporunun detayları