Masterchef Emir'e Hayatının Fırsatı Acun Ilıcalı'dan Geldi! Şampiyon Olamadı Ama Program Sahibi Olac

TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden Masterchef Türkiye, final için geri sayım yapmaya başladı. Programın jüri koltuğunda, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya yer alıyor. Masterchef finali ne zaman?

Masterchef emir bombası ile yıkılıyor...

Ekranların reyting rekorları kıran programı Masterchef Türkiye’de günden güne yeni olaylar boy gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde elenen isimler arasında yer alan ve Masterchef Türkiye’ye veda eden Emir, hayranlarını büyük bir hüsranın içerisine sürükledi. Bununla beraber sosyal medya da Emir hakkında yeni bir gelişme ortaya atıldı. Acun Ilıcalı’dan Emir’e gelen teklif, herkesi büyük bir şokun içerisine sürükledi. Konu hakkında detaylı bir araştırma içerisine giren takipçi kitlesi, Acun Ilıcalı’nın Emir’e nasıl bir teklifte bulunduğunu merak etmeye başladı. Bu teklifle beraber Emir’in yeni bir kariyer hayatına başlayacağı iddia edildi.

Son zamanlarda en çok tıklanan haberler arasında yer alan Masterchef Türkiye’de yeni bir gelişme ortaya atıldı. Bununla beraber milyonlarca kişi bu gelişme hakkında detaylı bir araştırma içerisine girdi. Acun Ilıcalı’nın Emir’e yaptığı teklifi merak edenler, sosyal medya da konu hakkında birçok paylaşımda bulundu. Masterchef Türkiye’ye veda eden Emir’in yeni bir başlangıç yapacağı öne sürülürken, Acun Ilıcalı’nın Emir’e nasıl bir teklif yaptığı, merak edilen konular arasında yer aldı. Milyonlarca kişi bu durum karşısında büyük bir şok yaşadı.

Emir'e yapılacak teklifi herkes dört gözle bekliyor.

Masterchef Türkiye Emir'in hayatı izleyenleri şaşırtıyor...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fransız Fırıncılar, Dünyanın En Uzun Bagetini Pişirerek Rekor Kırdı
Sarımsak Yutmanın Gizemli Faydaları ve Yan Etkileri!
Ünlü isim, sahip olduğu şan ve şöhreti geride bırakıp köy hayatına adım attı!
Bella Hadid'den Filistin Kararı! Modellikten Bile Vazgeçti!
Birce Akalay bu yıl Cannes'ın onur konuklarından olacak!