Masterchef Şampiyon! Öyle Bir Şey Oldu Ki! Finalist Yarışmacı Fenalaştı!

Masterchef All Star'da 2023-2024 sezonunun şampiyonu bu akşam belli oldu. Tahsin ve Esra'nın son ikiye kaldı! Yarışmanın final gecesine Tahsin'in bir anda fenalaşması damga vurdu. İşte jürilerin verdiği oyların sonucu ve Masterchef All Star'ın kazanan ismi...

7. Sezonu Acun Medya tarafından çekilen Masterchef Türkiye yarışması, bu sezon ilk kez "All-Starand" adıyla son yıllara damga vuran yarışmacıların yer alacağı şeklinde yapıldı. Bir ay süren yarışmanın son gecesine Esra ve Tahsin isimli yarışmacılar çıkınca şefler finalde büyük yarışmaya katılan isimlere isim plaketleri yaptırdı.

TÜRK VE ULUSLARARASI YEMEK ÖNCESİ DENEYİMLİ BİR HİKAYE

İsim plaketleri öncesinde yarışmacılar, Türk ve dünya mutfaklarından iki yemek hazırladı. Geceye Türk mutfağının lezzetleriyle başlayan yarışmacıların bu yemekleri kusursuz şekilde hazır etmeleri 90 dakika sürdü. Yarışmacıların menüden seçimleri şaşırttı!

"SONUNDA İKİ YEMEK GELDİ"

Son ikili, yemek menülerini özenle canlı yayında hazırladı. Yarışmacılar tabaklarını şeflere takdim ederken yarışma jürilerinden Somer Sivrioğlu, "İki yarışmacımız da finale layık iki tabak aldı." dedi.

Sözleriyle yarışmacıları tebrik etti. Yarışmacıların imza plakaları verildi.  

İmza plaketlerinin ardından şefler sonuçları açıkladı. Üç tur sonunda Tahsin 66,5 puana ulaşırken, rakibin reytingleri devam ederken Tahsin hastalandı. Yapılan müdahalelerin ardından Tahsin'ın yarışa devam etmesine karar verildi ve Mehmet Yalçınkaya, Esra'nın sonucunu açıkladı.

ESRA'NIN SONUÇLARI GELDİ!

Son oylarla puanını 69,5'e çıkaran Esra, 202 All Star şampiyonu oldu. Esra açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İnanılmaz bir duygu. Zor bir yolculuktu. Eleme turlarını geçerek ana gruba kalmayı başardık. Daha sonra yedekler ve finalistler. Mücadeleyi hiç bırakmadım. Bundan sonra; Barbaros'a ve Serhata'a gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum. Desteğimi asla reddetmediler. Ama bana çok destek oluyorlar. Onlara da teşekkür ediyorum. Ömrümün sonuna kadar hep hayatımda olacaklar. Bu kupa benim gibi evden yemek yaparak gelen ve kendine inanan tüm kadınlar içindir. Şu anda inanılmaz derecede tuhaf bir duygu bu." diyerek mutluluğunu paylaştı. Öte yandan geceye Tahsin'in fenalaşması damga vurdu. Sosyal medya üzerinden de ilginç yorumlara yer verildi. Esra şampiyon olurken; Tahsin de kontrol amacıyla tedaviye alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Reddedilen vize ücretinizi geri almanızın yöntemi
B sınıfı ehliyeti olanlara İŞKUR’dan 25 Bin TL maaş müjdesi
2024 Arefe günü ne zaman?
9. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek?
İzmit'te Alkol Etkisiyle Düşen Şahıs, "Tansiyonum Var" Diyerek Yardım İstedi