Masterchef Serhat kimdir? MasterChef Serhat nereli, kaç yaşında?

MasterChef 2020'de bugün ana kadroya giren yarışmacılar arasından seçmeler yapıldı. Kırmızı takımda yerini alan Serhat Doğramacı, Eray ile gergin tartışmaları gündemi sarsıyor. Amerika'da yaşaması ilgi görüyor. MasterChef Serhat kimdir, kaç yaşında?

MasterChef Serhat merak edilen yarışmacılar arasında bulunuyor. Serhat Doğramacı final turunda ilk 16’ya girmeye hak kazanan ilk yarışçı olmuştu. Başarılı tabaklarla zorlu bir yarışmacı olduğunu kanıtlayan Serhat 23 yaşında. Peki MasterChef Serhat kimdir? Ve yarışmaya İstanbul’dan katılan ve mesleği aşçı olan Serhat Doğramacı ile ilgili son bilgiler, Serhat Doğramacı instagramı Masterchef Serhat nereli? Sorularının yanıtları. 


MasterChef Serhat kimdir? 

Mesleği aşçı olan Serhat Doğramacı, 23 yaşındadır. MasterChef Yarışmasına istanbul'dan katılıyor. Yaklaşık on senedir aşçılık yapan ve mutfağın içinde olduğunu belirtiyor, daha önce MasterChef'in 2019 yarışma birincisi Cemre Uyanık'ı iyi tanıdığını belirtti. 

Ayrıca Cemre Uyanık ile Utah'ta restoranda beraber çalıştıklarını ancak onun çalışma yöntemini beğenmediğini, MasterChef'in 2019 Batuhan ve Alican'ı desteklediğini dile getirdi.

Serhat Doğramacı ilk final turunda son 16’ya girmeye hak kazanan ilk isim olmuştu. Sosyal medyada takipçileri Eray ve Şeriatçılar olarak ikiye ayrılmıştır. Serhat sürekli olarak Eray ile tartışmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

4 Mayıs Burç Yorumları:Aşk Hayatınızda Beklenmedik Gelişmeler Yaşanabilir! Burcunuzu Neler Bekliyor
Britney Spears'tan sinir krizi geçirdiği iddiasına yanıtladı: 'Bu işin arkasında annem var'
İlk bölümünden beri milyonlarca insanı resmen ekrana kilitledi!: İşte 2 Mayıs reyting sonuçları!
Acının Sağlığa Zararları Ortaya Çıktı! Pul Biber Tüketimini Azaltın!
Muşmula: Doğanın Şifa Dolu Lezzeti