Masterchef’in ünlü şefinden beklenmedik itiraf: Soğan gibi hissettim

Sevilerek izlenen 2020 yılındaki birincisi ise Serhat Doğramacı olmuştu. “Basit bir şekilde şampiyon olacağım” sözleriyle gündeme gelen Serhat Doğramacı ise büyük yankı uyandırmıştı.

Masterchef’in jüri koltuğunda oturan isimler ise Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oluyor. Şefler, yarışmacılara hem rekabet ortamı hazırlıyor hem de yemeklerin teknik ve servis alanlarında daha iyi olmasını sağlıyor. Şeflerin arasında bir isim var ki, hem enerjisiyle hem de aktifliğiyle dikkatleri üzerine topluyor.

Sevilen şef Danilo Zanna, yıllar sonra ilk kez bir itirafta bulunarak sosyal medyanın yeni gündemi oldu. Genç meslektaşı olan Ali Can Sabunsoy’un Youtube’de bulunan kanalına konuk olarak katılan Zanna, yıllar önce yaşadığı bir deneyimini anlatırken hem güldü hem de güldürdü. Açıklamaları ise sosyal medyanın gündemi oldu.


“Kendimi soğan gibi hissettim!”

Yıllar önce Kırkpınar’da bulunan Danilo Zanna, pehlivan olmaya karar vermiş ve kispet giyip Kırkpınar’da er meydanına çıkmıştı. Fakat unutamayacağı bir anı olarak aklında kalmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden kahkaha emojisi koyarak paylaşan Zanna, “O gün kendimi soğan gibi hissettim” açıklamasını yaparak yüzlerin gülmesine neden oldu.

Sabunsoy’un programına konuk olarak katılan sorulan sorulara cevap verdi. “Şefim siz bir dönem güreş bile yapmışsınız” sözlerine karşılık olarak “Evet, Kırkpınar’da yer aldım. Güzel bir ata sporu ama benim rakibim çok zordu. Kendimi soğan gibi hissetim” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor