MasterChef'te Gerilim Tırmandı: İki Yarışmacı Neden Kavga Etti?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde dikkat çeken bir gerginlik yaşandı. Yarışmacılar Beyza ve Kerem arasında geçen diyalog, ekran başındaki izleyicileri de şaşırttı.

TV8'in popüler yarışma programı MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, eski yarışmacılar konuk olarak katıldı. Alican, Eda, Metin, Hasan, Barış, Tolga, Azize, Ayaz ve Barış, kırmızı takımın eleme adayı belirlemek için dokunulmazlık oyunu oynamaya çıktılar. Bu esnada Beyza'nın yaptığı dikkat çekici açıklamalar, izleyicilerin ilgisini çekti.

Beyza, takım içinde hissettiği gerginliği dile getirerek, "Takımda olur olmazsa olmaz gibi hissettim. Elimden geleni yaptım ama takım arkadaşlarımdan aldığım moral beni olumsuz etkiledi. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Arkadaşlarımı düşünürüm, sonuna kadar yarışırım. Ancak bazı insanlar o havayı veriyorlar. Potada değilken ‘Bu oyunu alacağız’ diyorlar, potadayken ise tamamen farklı bir tavır sergiliyorlar. Kerem ağabey ve Alper zaten potadaydı, bilmiyorum ama bu durum takım üzerindeki havayı değiştiriyor. Bu oyunu alabilirdik, şefim, çok sinirliyim. 3-0 bizlik değil," şeklinde konuştu.

Kerem ise Beyza'ya yanıt vererek, "Çıktım, oynadım ve yemeğim de geçti. Hafta başındaki motivasyonumun devam etmesini beklemek biraz fazla. Yenilen bir takımın motivasyonu düşer. Kimseye köstek olmadım. Ekstra motivasyon için kendimi zorlamadım," dedi.

Yarışmacıların bu açıklamalarının ardından dokunulmazlık oyunu başladı ve kazanan Beyza oldu. Haftanın 5. ve 6. eleme adayları ise Nigar ve Ezgi olarak belirlendi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.