MasterChef'te Sıcak Anlar! Mehmet Şef, Yarışmacının Hatasına Patladı, Gözyaşları Sel Oldu!

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde izleyicileri ekran başına kilitleyen gergin anlar yaşandı. Yarışmacılardan Bera, hazırladığı tabağı sunarken beklenmedik bir sorunla karşılaştı. Mehmet Şef, Bera'nın tabağını zamanında yetiştiremeyişine sinirlenerek, "Uyanıklık mı yapıyorsun?" ..

MASTERCHEF TÜRKIYE'DE GÖZYAŞLARI VE GERGIN ANLAR: BERA VE KAAN ELEME ADAYI OLDU!

TV8'in popüler programlarından MasterChef Türkiye, dün akşamki bölümüyle bir kez daha izleyicilerin dikkatini çekti. Yarışmanın son bölümünde, yarışmacılar çay saati menüsü konseptiyle mücadele etti. Gecenin menüsünde ise parmesanlı kurabiye, dereotlu poğaça, gül böreği, sakallı mücver, mercimek köftesi, çilekli tart, mekik ve cevizli kek gibi lezzetli seçenekler yer aldı.

Şefler, yarışmacılara yemeklerini hazırlamaları için 1 saat süre tanıdı. Süre sonunda hazırlanan yemekler, şefler tarafından tadıldı ve yapılan değerlendirmelerin sonucunda kırmızı takım dokunulmazlığı kazandı.

MEHMET ŞEF'TEN SERT UYARI: GÖZYAŞLARI İÇINDE KALAN BERA

Dokunulmazlık oyunu sırasında yemeğinin beğenilmemesi nedeniyle duygusal anlar yaşayan Bera, gözyaşlarına hakim olamadı. Mehmet Şef, Bera'nın yanına gelerek, "Sana desteğe geldik. Yukarıya alkış yaptırdık. Zaten tabağın olmadığını biliyoruz. Niye ocağın üstüne bırakma ihtiyacı duyuyorsun? Kendine göre uyanıklık mı yapmaya çalışıyorsun? Sen bizim iyi niyetimizi kötüye kullanıyor musun?" şeklinde sert bir uyarıda bulundu. Bera ise, "Uyanıklık değil Şef. Tekrar burada tatmanızı istemedim. Yüzüm kızaracaktı," yanıtını verdi. Bu anlar, sosyal medyada geniş yankı buldu.

BIREYSEL DOKUNULMAZLIK KIMIN OLDU?

Mavi takımın dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçen yarışmacılar, şeflerin isteği doğrultusunda çikolata ile yaratıcı tabaklar hazırlamaya çalıştı. Bu turda en iyi tabağı yapan isim Alper oldu.

ELEME ADAYLARI BELLI OLDU

Alper, bireysel dokunulmazlığı kazanarak, eleme potasına Bera'yı gönderdi. Gecenin sonunda, eleme oylaması yapıldı ve oylamada adı en çok çıkan yarışmacı Kaan oldu. Böylece bu hafta MasterChef eleme adayları Bera ve Kaan olarak belirlendi. Gergin anların yaşandığı bu bölüm, izleyicilere heyecan dolu bir akşam yaşattı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.