Masumiyet dizisinin finalinin ardından oyunculardan veda mesajları

Masumiyet dizisi, on üçüncü bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Finalin ardından oyunculardan duygu dolu açıklamalar geldi.

FOX TV'de yayınlanan Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü gibi tanınmış oyuncuların rol aldığı Masumiyet dizisi, on üçüncü bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Finalin ardından oyunculardan duygu dolu açıklamalar geldi.

Bahar Yüksel karakterini canlandıran Deniz Çakır, Instagram'da umarım dokunmuşuzdur kalbinize yazdı.

İlker Ilgaz karakterini canlandıran Serkay Tütüncü de bir veda mesajı paylaştı:

“Hiç unutmayacağım bir hikaye olarak kalacaksın Masumiyet. İçinde olmaktan gurur duyduğum, öğrendiğim, deneyimledim çok özel bir projeydi. Kalbi gözlerinde olan insanlarla çalışmak çok özel hissettirdi. Çok drama yapmayacağım malum İlker sevmezdi ???? Yönetmenlerim, oyuncu arkadaşlarım ve kamera arkası ekibi umarım yollarımız tekrar kesişir. Bizimle sabahlara kadar bekleyen karavancı abilerimize de selam olsun. Herkesin eline, emeğine sağlık. Sizleri bu yıl ödeyeceğim vergi borcu kadar seviyorum”

Ela Yüksel karakterini canlandıran İlayda Alişan ise set ekibi ve rol arkadaşlarıyla çekilen fotoğraflarını paylaştı ve şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili oyuncu arkadaşlarım, hepiniz ailem oldunuz, ve bu bir son değil biliyorum. Dünya güzeli bir ekiple çalıştım. 13 bölüme ne çok şey sığdırdık. Bunlardan çok daha fazlasını belki de yazsam bitmez satırlarım. Ama en çok sana teşekkür ederim sevgili Ela, ne çok yol aldık birlikte, ne çok ağladık, ne çok şey sığdırdık. Hikayen hikayem oldu, yolculuğun, yıkılışların, kaybedişlerin, ayağa kalkmaların ne çok şey öğretti bana. Şimdi zor bir vedaya sığdırmak bunları.. Bir niyet vardı içimizde, bir mesajımız vardı. Verdik mi bilemem. Sana bütün şiddet mağduru kız çocukları ve kadınlar adına nefes oldum. Belki de bir ders oldun. Veda etmek çok zor sana peri kızı, fakat kalbimde taşıyacağım bir hikaye var artık”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı