Masumlar Apartmanı hikayesinin finali nasıl olacak?

TRT1 ekranlarının en sevilen dizisi Masumlar Apartmanı dizisini milyonlar takip ediyor. Reytinlerde zirveye oturan Masumlar Apartmanı dizisinde yaşanacaklar izleyiciler arasında merak konusu olmaya devam ediyor.

Gülten Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan dizi gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Psikiyatrist olan Gülten Budayıcıoğlu'nun hastalarının hikayelerini anlattığı kitabı Madalyonun İçi birçok hikayeye ev sahipliği yapıyor. Masumlar Apartmanı dizisi ise kitaptaki Çöp Apartman hikayesinden senaryolaştırılıyor. Dizi hem gerçek bir hikayeyi anlattığı için hem de sonu merak edildiği için ilgi ile takip ediliyor. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı dizisi salı günleri saat 20.00'da ekrana gelmeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanı Dizisinin Finali Nasıl Olacak?

Kitap uyarlaması olan Masumlar Apartmanı dizisini ilgi ile seyreden izleyiciler dizinin sonunun nasıl biteceğini merak ediyor. Zaten kitabı olan hikayenin sonu seyirci tarafından araştırılıyor.

Birçok patolojik durumu bünyesinde barındıran ve psikolojik derinlik sahibi olan Masumlar Apartmanı alt metinlerle diziyi daha da çarpıcı hale getiriyor. Babaları ile yaşayan Safiye, Gülben, Neriman ve Han'ın her biri farklı patolojik öğeler içeren karakterler. Diziyi izleyenler ise her biri hasta olan bu kardeşlerin hikayelerinin nasıl biteceğini ve dizinin sonunda ne olacağını merak ediyor. Masumlar Apartmanı dizisi Madalyonun İçi kitabının yazarı olan Gülten Budayıcıoğlu'nun ve dizinin oyuncularından Farah Zeynep Abdullah'ın açıklamalarına göre bir iyileşme hikayesi. Babaları ile yaşayan farklı sorunlara sahip bu dört kardeşin iyileşme hikayesi olarak tanımlanan Masumlar Apartmanı dizisinin nasıl biteceği ve karakterlerin nasıl evrileceği merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı Neden İyileşme Hikayesi Olarak Anlatılıyor?

Yeni sezonda ekrana gelmeye başlayan Masumlar Apartmanı dizisi babaları ile yaşayan 4 kardeşin çocukluk travmalarına bağlı olarak geliştirdiği mekanizmaları ve patolojik durumlarını anlatıyor. Dizide bu sorunlu ailenin hayatına giren İnci'nin bu 4 kardeşten denge rolünü üstlenen Han'ı nasıl değiştireceği ele alınıyor. Dizinin baş karakterlerinden olan ve 3 tane OKB hastası kardeşi ile dengeli bir ilişki kurmaya çalışan Han'ın kendisinin de geceleri kağıt toplamaya gitmesi ve farkında olmasa da sürekli yerinde sayması anlatılıyor. İnci ile tanışması sonucu yaşadıklarını sorgulamaya başlayan Han'ın hayatının nasıl değişeceği ve nasıl iyileşeceği merak ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Masumlar Apartmanı Dizisi 13. Bölüm Full İzle! TRT 1 Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Full hemen
Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı neden eleştiriliyor?

Otomotiv Haberleri

Yenilenen Cupra Formentor, 100 km menzil ve 333 PS performansıyla etkiliyor!
Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen modeli, Türk sürücüler için büyük bir sürpriz olacak!
ABD'den Ford'a soruşturma açıldı! Yeni nesil otomobillerde 'ölümcül' özellik'
Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor
Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı