Masumlar Apartmanı karakteri Naci'ye veda edildi!

Ekranların en sevilen dizisi Masumlar Apartmanı gelen yeni bölümüyle izleyicileri oldukça şaşırttı. Safiye mutluluğa yaklaşırken beklenmedik hamleyle Naci'nin diziye veda edeceği ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı'nın sın bölümün de özenle hazırlanan Safiye, yasemin kolonyasını bile sürmüş, kuş yüzüğünü de takmıştı. Kapıdan çıkan Safiye, karşısında İnci’yi görünce afallamış ve “Aceleyle çıktım o yüzden saçımı toplayamadım” gibi sözler söylemişti. Kapının önüne çıkan Safiye, Naci’nin evine ve göğe doğru bakmıştı. Han ise ablasını penceren izlemekteydi.

O sırada ise İnci telefonunu aramak için terasa çıkmıştır. Terasta ise üzerinde Ceylan yazılı bir bileklik bulmuş ve “Buradaymış, onu buraya getirmiş” sözlerini dile getirdi. İnci aşağı inmiş Han’ı görmüş ve bir şey dememiştir. Aşağıda ise İnci’nin dedesi Safiye’yi görmüş ve şaşırmıştı. Sanki anlamış gibi birde “Merak etme geç de olsa gelir o” sözlerini dile getirmişti.

Her bölümünde reytingleri kıran dizinin yeni bölümünde Safiye ve Naci buluşacaktı fakat Naci o buluşmaya gelemedi… Kanser hastalığı teşhisi konulan Naci’nin ise 13 bölümlük bir anlaşması vardı. 11. Bölümde diziye katılan Naci’nin 23. Bölümde diziden ayrılması bekleniyor.

Naci yerde, kanlar içinde…

Fakat dizinin hikayesine bakıldığında ise Naci’nin son günlerini hastanede geçireceği net bir şekilde görülüyor. Fakat tabi ki bunların hepsi bir ihtimal olarak kalıyor. Naci’nin ayrılacağı her ne kadar kesin olsa bile nasıl ayrılacağı kesin olarak bilinmiyor.

Dizinin 22. Bölümüne ait herhangi bir fragman yayınlanmadı fakat dizinin son yayınlanan bölümü için gelen yorumlarlar; “Mutlu sona adım adım diyorduk fakat Naci’nin hikayesi bitti…”, “Ah be Safiye zaten geç kalmışsınız birbirinize… Neden inat edersin ki?” gibi yorumlar geldi. Yeni bölümde neler olacağı ise merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı
Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!