Masumlar Apartmanı'nda gerçekler ortaya çıkıyor! Safiye, Naci'nin kazan dairesinde tutulduğunu anlad

Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı'nda Esat, Gülben'e "Kız arkadaşım olur musun?" teklifinde bulunarak öptü. Bölümün sonunda ise Han, doktora götürmek için Naci'yi kazan dairesinden çıkarınca babasına yakalandı.

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, dün akşam 32. yeni bölümüyle ekrana geldi. Gülben ve Esat arasında yeni bir aşk başlarken Safiye, Naci'nin yerini öğrendi.

ESAT'TAN GÜLBEN'E İLAN-I AŞK

Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde Esat, Gülben'i yemeğe çıkardı. İnci'nin zorlamasıyla Han da yardım etti ve Safiye'ye hep birlikte yemeğe gittiklerini söyleyerek Gülben'i evden çıkardı. Esat ise yemekte Gülben'e "Kız arkadaşım olur musun?" dedi. Yıllardır Esat'a aşık olan Gülben ise gözyaşlarına hakim olamadı. Hatta Esat, evin önünde Gülben'i ilk defa yanağından öptü.

SAFİYE, NACİ'NİN KAZAN DAİRESİNDE OLDUĞUNU ANLADI

Han'ın zorla kazan dairesinde tuttuğu Naci ise kızı için tedavi olmayı kabul etti. Han, Naci'yi doktora götürmek için postacı kılığıyla apartmandan çıkarmak istedi. Ancak o sırada aşağıya inen babası Hikmet, Naci'yi gördü. Hikmet tekrar eve çıkınca ise Naci'yi gördüğünü Safiye'ye söyledi. Safiye'nin de apartman girişine inmesiyle Han, Naci'yi apar topar tekrar kazan dairesine soktu. Ancak Han kapıyı kilitlemeye fırsat bulamadı.

Naci ise Safiye'nin sesini duyunca klarnetiyle en sevdikleri şarkıyı çalmaya başladı. Müziği duyan Safiye büyük şok yaşadı ve Naci'nin kazan dairesinde olduğunu anladı. (Kaynak.Ecem Altan)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!