Masumlar Apartmanı'nın parlayan yıldızından açıklama geldi!

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın yıldızından sosyal medyadaki linçlere açıklama geldi.

Ekranların en çok izlenen Masumlar Apartmanı dizisinde boy gösteren Merve Dizdar, Gülben karakterine hayat vermesinin ardından gündemde başarısından söz ettiren sayılı isimler arasında yer aldı. Geçtiğimiz gün Youtube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan Merve Dizdar, özel ve iş hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. O açıklama sosyal medya gündeminde büyük yankı uyandırdı.

Masumlar Apartmanı’nın oyuncu kadrosuna dahil olmadan önce Mucize Doktor dizisiyle ekranlarda boy gösteren Merve Dizdar, başarısının ardından ekranların sevilen yüzü olmuştu. Masumlar Apartmanı dizisindeki performansı ise tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu ve hem hayatı hem de sosyal medya üzerinden yediği linçler hakkında açıklamalarda bulundu.

Oyunculuğu çocukluğundan bu yana hep istediğini belirten Merve Dizdar, “Şarkı da söyledim, basketbol ve hentbolda oynadım. En son tiyatroya gittim ve istediğim mesleğin bu olduğuna karar verdim. Rol yapmayı sevmiştim!” sözlerini dile getirdi. Bu açıklamasının yanı sıra sosyal medyada yediği linçler hakkında yorum yapan Merve Dizdar, gündemde büyük bir yankı uyandırdı.

 

“Görüyorum kaşlarımı, dişlerimi…”

Sosyal medya kullanıcıları tarafından yediği linçler hakkında açıklamada bulunan Merve Dizdar, “Çoğunlukla ‘dişlerini yaptırsana’ gibisinden yorumlar geliyor. Yani ben bunu yaptırmasını bilmiyor muyum? Dişlerimin bende farkındayım. Dişlerimin çürük olduğunu düşünmesinler, değil çünkü. Ben gayet memnunum. Bir de ‘o kaşlarını aldır Gülben’ diyorlar. Sürekli müdahale ediyorlar. Ben linç olarak algılamıyorum. Ben görüyorum kaşlarımı, dişlerimi. Böyle şeylere gerek yok, her rolü inci gibi dişlerle oynayamam!” sözlerini dile getirdi.

Sosyal medya kullanıcılarından aldığı yorumların ardından dış görüntüsünden rahatsız olmadığını dile getiren ünlü oyuncu, gündemde büyük bir yankı uyandırdı. Binlerce kişi Merve Dizdar’ın doğal bir güzelliğe sahip olduğunu belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi