Masumlar Apartmanı'nın yıldızı Gülben evleniyor

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı fenomen dizide her hafta farklı bir olay seyircilerin karşısına çıkıyor.

Sevilerek izlenen dizinin yeni bölümü ise bu akşam ekranlara gelecek. Gülben’i babasından isteyen Esat’a dair fragmansa yayınlandı. 23 bölümün öz izlemesi ise saatler içerisinde 170 bini aşkın görüntülenme aldı.

Merakla beklenen dizinin yeni bölümü ise bu akşam ekranlara gelecek. Yayınlanacak olan yeni bölümde ise Esat, Safiye ve Gülben'in babasından Güben'i isteyecek. Eğer baba bu anları unutmazsa ise büyük düğün yakında demektir.

Gülben'i babasından istemeye gelen Esat'ın halleri milyonların yüzünde gülümsemeye neden oldu. Çok heyecanlanan ve her şeyi unutan Esat'ın cümleleri karıştırması da izleyenlerin dikkatlerinden kaçmadı. "Allah'ın emri Peygamber'in kalbiyle" sözlerine Gülben ise "Kalbiyle değil kavliyle kavliyle! Ecnebiden beter oldu bu da" sözlerini dile getirdi.

Esat ise heyecandan ellerini nereye koyacağını bilemeden "Ben biraz heyecanlandım da Hikmet amca tekrardan başlayabilir miyim" sözlerini dile getiriyor. Bu sahneler izleyen seyirciler ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. "Hem Gülben'i sevmiyor hem de heyecanlanıyor" yorumlarında bulunan sosyal medya kullanıcıları, Esat'ın Gülben'e aşık olmasını istiyorlar.

 


Kendisini toparlayan Esat, cümlelerini de toplayıp, Gülben'i babasından istedi. Konu hakkında Masumlar Apartmanı dizisinin resmi Youtube hesabına gelen yorumlar ise "Bu adam her şeyin farkında ben size söyleyin. Milletin arasını yapmak için Alzheimer numarası yapıyor","Allahım neler oluyor baba yine tam zamanında delirmiş" gibi birçok yorum yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!