Matrix filmi 20 yıl sonra tekrar karşımıza çıkacak

Dolby, Warner Bros. ve AMC tarafından yapılan açıklamada Matrix filminin yeniden vizyona gireceği söylendi. Bu sayede üzerinden 20 yıl geçen filmin

Dolby, Warner Bros. ve AMC tarafından yapılan açıklamada Matrix filminin yeniden vizyona gireceği söylendi. Bu sayede üzerinden 20 yıl geçen filmin adeta anıları canlandırılmış olacak. Hatırlanacağı üzere Matrix gerçekten de sinemada ciddi bir etki yaratmayı başarmıştı.

Wachowski kardeşlerin 20 yıl önce yarattığı şahesere saygı göstergesi niteliğinde olan bu etkinlik, birçok kişinin hafızasını tazelemesine de yardımcı olacak. Matrix karakterlerinden hatırlayacağınız üzere havadan gelen mermiler ve yapılan akrobasi hareketleri de filmde yer alacak.

Orijinali ile hiçbir farkı olmayan filmde, Neo  isimli bir hacker anlatılıyordu. Neo, yaşadığı Dünyanın gerçek olmadığından şüphelenmeye başlar ve Matrix programının kodlarına ulaşmaya çalışır. İşte tam da bu sırada karşısına çıkan bazı yabancılar, ona bir simülasyon içerisinde yaşadığını söyler. Filmin devamında Neo, Matrix ile büyük bir mücadeleye kalkışır.

En çok takipçisi olan Instagram hesapları (2019)

En gelişmiş görseli ve sesi birleştiren, izleyiciler için birinci sınıf sinema kalitesi bu filmde kullanılacak. Böylece eski dönemlerin bir filmi, üst düzey kaliteye sahip şekilde yeniden yayınlanmış olacak. Matrix filmini daha önceden izlediyseniz, bu film ile ilgili görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Uzmanlar anlattı: Bunları yapmıyorsanız bilgileriniz çalınabilir!
Youtube'un beklenen yeni arayüzü iptal edildi: Kullanıcıların tepkisi büyük oldu!
Kişisel Bilgileriniz Tehlike Altında Olabilir! Uzmanlar Detaylarıyla Anlattı!
Apple Watch alamıyorsanız bunu alabilirsiniz!: Fiyatı oldukça uygun!
Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!