Mauro Icardi: "Her yerde bizlere bir aşkla yaklaşıyorlar, her maçta bizlere destek oluyorlar"

Galatasaray'ın yıldızı olan Mauro Icardi, Alanyaspor galibiyeti sonrası yapmış olduğu açıklamada, “Çok güzel bir sevgi bana karşı da takıma karşı da. Taraftar sayısı olarak da çok fazlayız bildiğiniz gibi," ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yıldızı olan Mauro Icardi, Alanyaspor galibiyeti sonrası yapmış olduğu açıklamada, "Çok güzel bir sevgi bana karşı da takıma karşı da. Taraftar sayısı olarak da çok fazlayız bildiğiniz gibi. Bizi her yerde takip ediyorlar. Her maçta bizlere destek oluyorlar," ifadelerini kullandı.

Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Sarı-kırmızılı takımın gollerini Barış Alper Yılmaz (2), Hakim Ziyech ve Mauro Icardi attı. Maçın ardından Galatasaraylı Mauro Icardi, bazı açıklamalarda bulundu.

Icardi’nin maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

"İlk yarı biraz rahat bir şekilde çıktık. Aslında kendimize güveniyorduk fakat gol atamadık. Devre arasında hocamızla birlikte tüm takım konuştuk ve ikinci yarıya farklı bir mantalite ile çıktık. Onun yardımıyla de gollerimizi attık ve bu sonucu aldık.

En iyi sezonlarımdan bir tanesi evet. Yüzde yüzümde değildim aslına bakarsak sezonun büyük bir kısmında. Beş ay süresince bileğimde bir ağrı vardı, kas ağrıları çektim fakat elimden geldiğinde her zaman takım için orada olmaya çalıştım. Golleri istediğim kadar atamadım aslına bakarsak bu süreçte. Gol atmak tabii ki istediğim bir şey fakat Galatasaray’ın kazanması benim için öncelik. Geçen sezon da zaten şampiyon olduk bunun yardımıyla. Bu yıl de inşallah şampiyonluğu getirecek şeylerden biri olacaktır."

"HER YERDE BİZLERE BİR AŞKLA YAKLAŞIYORLAR"

"Çok güzel bir sevgi bana karşı da takıma karşı da. Her yerde bizlere bir aşkla yaklaşıyorlar. Taraftar sayısı olarak da çok fazlayız bildiğiniz gibi. Bizi her yerde takip ediyorlar. Her maçta bizlere destek oluyorlar. Bugün de hem oteldeyken hem buraya geldiğimizde statta birçok taraftarımız vardı. Hem takım adına hem benim adıma çok mutlu edici bir şey bu. Bize desteklerinin devam etmesini istiyoruz. Bize daha fazla enerji katıyor böyle şeyler."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist