Mauro Icardi için flaş iddia! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Flamengo, Mauro Icardi'yi Ocak 2025'te transfer etmeyi planlıyor. Brezilya ekibi, yıldız futbolcu için 15 milyon euro bonservis ve 13 milyon euro maaş teklif edecek. Galatasaray ile sözleşmesi 2026'da sona erecek olan Icardi, bu sezon 6 maçta 1 gol ve 1 asist yaptı.

Flamengo, Mauro Icardi'yi Ocak 2025'te transfer etmek için ciddi bir teklif hazırlığında. Brezilya ekibi, Galatasaray'la sözleşmesi 2026'da sona erecek olan Icardi için 15 milyon euro bonservis ve 13 milyon euro maaş öneriyor. Flamengo, bu transfer için Anthony Martial'dan vazgeçti. Bu sezon Galatasaray formasıyla 6 maçta 1 gol ve 1 asist yaptı.

Flamengo, Brezilya basınına göre Mauro Icardi'yi Ocak 2025'te transfer etmek için ciddi adımlar atıyor. Flamengo'nun, Manchester United'dan ayrılan Anthony Martial'ı transfer etmeyi düşündüğü ancak Icardi'ye bütçe ayırmak için bu planı rafa kaldırdığı bildirildi.

Flamengo, Icardi için 15 milyon euro bonservis bedeli ve bonuslar önermeye hazırlanıyor. Ayrıca, yıldız futbolcuya yıllık 13 milyon euro maaş ödeyeceği belirtiliyor. Icardi'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Bu sezon Galatasaray formasıyla 6 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti. Sarı-kırmızılı ekipte iki Süper Lig ve bir Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.