Mauro Icardi "İyi zamanlarda herkes bizimle ama kötü zamanlarda da hep birlikteyiz"

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a 1-0 mağlup olarak toplamda 4-2'lik skorla elendi. Arjantinli golcü Mauro Icardi, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "İyi zamanlarda herkes bizimle, ama kötü zamanlarda da birlikteyiz.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a 1-0 mağlup olarak toplamda 4-2'lik skorla elendi. Bu sonuç, takımın Avrupa hayallerine veda etmesine yol açtı. Arjantinli golcü Mauro Icardi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, zor zamanlarda birlik olmanın önemini vurguladı ve umut dolu mesajlar verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımına elenen Galatasaray'da Arjantinli yıldız Mauro Icardi, dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray, play-off turunun rövanşında Young Boys'a 1-0 yenilerek toplamda 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne veda etti.

Sarı-Kırmızılılar'ın golcüsü Mauro Icardi, Instagram üzerinden şu mesajı paylaştı:

"İyi zamanlarda herkes bizimle, ama kötü zamanlarda da birlikteyiz... Şampiyonlar Ligi'ne kalamamak üzücü bir durum, ama önümüzde uzun bir sezon var ve ulaşacak birçok hedefimiz bulunuyor... Herkese iyi günler..."

MAURO ICARDİ KARİYERİ

Mauro Icardi, 19 Şubat 1993'te Arjantin'in Rosario kentinde doğdu. Futbol kariyerine 2008 yılında Sampdoria'nın altyapısında başladı ve 2011 yılında A takımda forma giymeye başladı. 2013'te Inter Milan'a transfer olan Icardi, burada kısa sürede takımın önemli golcüsü haline geldi. Inter'de geçirdiği süre boyunca, 2015-2016 sezonunda Serie A'nın en iyi golcüsü unvanını kazandı ve 2019'a kadar kulüpte 124 gol atarak önemli başarılar elde etti.

2019'da, Paris Saint-Germain'e (PSG) kiralanan Icardi, burada da etkili bir performans sergileyerek önemli goller attı. 2020'de PSG ile kalıcı bir sözleşme imzaladı ve Fransa Ligue 1'deki başarılarına katkıda bulundu. 2022'de Galatasaray'a transfer olan Icardi, burada da kariyerine yeni bir soluk kattı ve Türk futboluna adım attı.

Icardi, Arjantin milli takımında da forma giymekte olup, 2013'ten itibaren çeşitli uluslararası turnuvalarda yer aldı. Kendi kariyerinde hem kulüp hem de uluslararası düzeyde birçok ödül ve başarıya imza atmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.