Mauro Icardi'den Hakemlere Sert Eleştiri: "Bana karşı sert oynamak serbest!"

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, hakem kararlarına isyan etti! Samsunspor maçındaki penaltı kararı üzerine sert tepkisini dile getiren Icardi, her maçta yaşadığı sert müdahalelere dikkat çekti.

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, hakem kararlarına olan memnuniyetsizliğini dile getirerek, "Bana karşı sert oynamak serbest herhalde. Her maçta en az bir penaltı verilmeyebiliyor, ne hakemler görüyor ne de VAR'da bu takip ediliyor" şeklinde isyan etti.

Samsunspor maçındaki müdahaleye verilmeyen penaltıya tepki gösteren Icardi, sorununu Teknik Direktör Okan Buruk ile paylaştı. Arjantinli forvet, "Hemen hemen her maçta aynı şeyi yaşıyorum. Bana karşı sert oynamak serbest herhalde. Bu kadar da olmaz. Her karşılaşmada verilmeyen en az bir penaltı oluyor fakat ne hakemler görüyor ne de VAR’da bu görünüyor. Bana karşı hakemler iyi niyetli değiller" ifadelerini kullandı.

Icardi'ye yapılan faullere yöneticiler de sert tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı idareciler, çeşitli maçlarda yaşanan faullere dair örnekler vererek, hakem kararlarına eleştiri getirdi.

Öte yandan, Galatasaray'ın genç yeteneği Barış Alper Yılmaz'ın performansı Avrupa'nın dikkatini çekmiş durumda. İngiliz ve İtalyan takımlarının radarına giren 23 yaşındaki oyuncu, çok yönlü oyunuyla talep gören bir isim haline gelmiş durumda. Milli Takım'da forvet, Galatasaray'da ise farklı pozisyonlarda görev alan genç yetenek, güçlü fiziği ve enerjisiyle ön plana çıkıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Jose Mourinho'nun Manchester United'a Dönüşü Spekülasyonlara Konu Oluyor
Süheyl Batum: Galatasaray'ı Küresel Arenada Taçlandırmak İçin Hazırız!
UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!