Mauro Icardi'nin Galatasaray'dan Ayrılma İhtimali Şaşırttı: MLS Takımlarının İlgisi Artıyor!

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin ayrılma ihtimali gündemde! MLS ekiplerinin ilgisiyle sarsılan oyuncu için 30-40 milyon euro arası bir transfer konuşuluyor. Teknik heyet ise Icardi'nin takımda kalmasını istiyor.

Galatasaray'ın kritik maçlarından önce sarsıcı bir gelişme: Mauro Icardi'nin ayrılma ihtimali gündeme bomba gibi düştü! Takımın golcüsü, MLS takımlarının ilgisiyle transfer spekülasyonlarının odağında.

Süper Lig'de bu akşam Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar için bu maç, şampiyonluğu ilan etmek için kritik bir adım olacak. Ancak, takımı sarsacak bir haber gündeme bomba gibi düştü: Mauro Icardi'nin ayrılma ihtimali.

Galatasaray taraftarı için Icardi, bu sezon attığı goller ve sosyal medya paylaşımlarıyla adeta bir idol haline gelmişti. Ancak, son haberler onları şaşırttı. Icardi'nin MLS takımlarının ilgisini çektiği ve bazılarının yüksek bir maaş teklifiyle transfer etmeye çalıştığı belirtiliyor. Bu transfer için 30 ila 40 milyon euro arasında bir rakamın konuşulduğu ifade ediliyor. Ancak, Icardi'nin geleceği konusunda henüz net bir karar vermediği belirtiliyor.

Teknik heyet ise, özellikle şampiyonluk elde edilemezse Icardi'nin ayrılma ihtimalinin güçlenebileceğini belirtiyor. Ancak, her durumda golcü oyuncunun takımda kalmasını istediklerini vurguluyorlar.

Mauro Icardi bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 46 maça çıkarak 30 gol atıp, 12 asist yaparak takımın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Ancak, sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalacak birçok takımın olduğu belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.