Mauro Icardi'nin menajerinden Real Madrid açıklaması

Galatasaray, yaz transfer döneminde yaptığı takviyelerle büyük yankı uyandırdı. Sarı-kırmızılıların en çok konuşulan transferlerinden biriyse Mauro Icardi oldu.

Galatasaray, yaz transfer döneminde yaptığı takviyelerle büyük yankı uyandırdı. Sarı-kırmızılıların en çok konuşulan transferlerinden biriyse Mauro Icardi oldu.

Geçtiğimiz sezon PSG'den kiralanan Arjantinli golcü, yaptığı skor katkısıyla kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan adlardan biri oldu. Yönetim, sezon başlangıcında taraftarın sevgilisi olan yıldız forvetin bonservisini aldı.

Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi transferi için 10 milyon Euro bonservis bedeli öderken, 30 yaşındaki futbolcuyla da 3 senelik sözleşme imzaladı. Galatasaray'ın süper yıldızı Mauro İcardi'ye Real Madrid kanca atmıştı.

Mauro Icardi'nin menajeri Elio Letterio Pino da gelişimleri doğruladı. İspanyol basınına konuşan Pino "Şu anda Madrid'deyim. Real Madrid kulübü resmi bir teklif yapmadı. Ancak yetkililerle görüşüyoruz" dedi.

Letteiro, bugün İstanbul'a gelmiş olarak Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile bir araya gelecek. Letterio "Aynı zamanda Galatasaray-Manchester United maçını da izleyeceğim. Tabii ki İcardi ile de zaman geçireceğim" diye konuştu. Icardi son olarak Alanyaspor karşısında 1 gol ve 2 asist ile yıldızlaştı. Arjantinli yıldızın bonservis değeri 20 milyon euro olarak biliniyor

Spor Haberleri

Şahan Gökbakar, Derbi Sonrası Konuştu!
Fenerbahçe'den Dursun Özbek açıklaması!
Liverpool'da Arne Slot dönemi başlıyor
Beşiktaşlı futbolcu silahlı saldırıya uğradı!
Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray Kaptanı onların seviyesine inmez"