Mauro Icardi'nin PFDK'ya Sevki: Beşiktaş Derbisi Risk Altında mı?

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Mauro Icardi, MKE Ankaragücü maçı sonrası tribünlere yönelik yaptığı iddia edilen hareket nedeniyle TFF tarafından PFDK'ya sevk edildi. Tedbirsiz sevk edilen Icardi'nin Antalyaspor maçında oynayabileceği ancak PFDK'nın ceza vermesi...

MKE Ankaragücü maçı sonrası tribünlere yaptığı 'iddia' edilen hareket nedeniyle sosyal medyada büyük tartışmalara konu olan Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Mauro Icardi, bugün TFF tarafından PFDK'ya sevk edildi.

Tedbirsiz olarak sevk edilen Icardi, bu nedenle hafta sonu oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında sahaya çıkabilecek. Ancak PFDK'nın Mauro Icardi için ceza vermesi halinde yıldız futbolcu, Galatasaray'ın deplasmanda oynayacağı ve şampiyonluk yarışı için kritik öneme sahip olan Beşiktaş derbisinde forma giyme şansını kaybedecek.

Sarı-kırmızılı takımın file bekçisi Fernando Muslera'nın da avukatı olan Rezan Epözdemir, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak, Icardi'nin ceza alıp almayacağına açıklık getirdi.

MAURO ICARDI CEZA ALACAK MI? BEŞİKTAŞ MAÇINDA FORMA GİYEBİLECEK Mİ?

Rezan Epözdemir’in ifadeleri şu şekilde:

"Mauro Icardi 41. madde uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmiştir. Buradaki sevk işlemi tedbirsiz olduğu için Icardi Antalyaspor maçında oynayabilecek. Açıkça hukuka aykırılık olsaydı tedbirli olarak sevk edilirdi. Dolayısıyla Icardi'nin ilk maçta oynamasının önünde bir engel yok."

"Disiplin kurulu üyeleri kanıt ve vicdani olarak karar verecekler. Somut olarak kanıt yoksa Temsilci ve Hakem raporu doğru kabul edilir. Oyun alanı içerisinde bir ihlal olduğu iddia edilmiş olduğu için kesin kanıt yoksa hakem raporu gerektirir ama hakem raporunda böyle bir durum yer almamaktadır. Video kaydı kesin ve net olarak delilleri ortaya koymalı. Futbol Disiplin Talimatının 76. madde uyarınca herhangi bir ceza alması söz konusu olmaz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek