Mazbata Töreninden Dönen CHP'li Başkan Erol Demirhan Kaza Geçirdi!

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, mazbata töreninin ardından evine dönerken kaza geçirdi. Yaralanmadı ancak araçta hasar meydana geldi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaş ilçesindeki yerel seçimlerde CHP'den seçilen Belediye Başkanı Erol Demirhan, göreve başlamasının ardından evine dönerken bir kaza geçirdi. Kazada yaralanmadı ancak aracında hasar oluştu. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Demirhan'ın sağlık durumu iyi ve dinlenmeye çekildi.

Antalya'nın Kaş ilçesindeki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday gösterilen Erol Demirhan, dün öğle saatlerinde yapılan mazbata töreni ve ardından düzenlenen devir teslim töreniyle birlikte resmen Kaş Belediye Başkanı olarak görevine başladı. Törenlerin sona ermesinin ardından kendi özel aracıyla evine dönerken, Kalkan-Ova karayolunda aracın kontrolünü kaybetti. Demirhan'ın aracının yol kenarındaki kayalıklara çarparak durduğu ancak kendisinin herhangi bir yara almadığı belirtildi. Ancak kazada aracın ciddi hasar gördüğü ifade edildi. Kazanın meydana geldiği sırada Demirhan'ın yalnız olduğu ve daha sonra evine dinlenmeye çekildiği öğrenildi. Yetkililer olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, kazanın nedenleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu gelişmelerin ardından Kaş ilçesi ve yerel halk, Demirhan'a geçmiş olsun dileklerini iletmek için sosyal medyada ve yerel platformlarda destek mesajları paylaşmaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İskoçya-İsrail maçına güvenlik gerekçesiyle yandaş alınmayacağı açıklandı!
Banu Parlak'a Saldırı Davasında Şok Gelişme: Şikayetinden Vazgeçti
Antalya'daki Teleferik Kazasında Yeni Gelişme: 19 Kişi İçin Soruşturma Genişletildi
Bakanlık Açıkladı: Evlilik Kredisinde Kritik Gün! Bugün Başlıyor!
Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı