Meclis Kavgasının Ardında: Feyyaz Uçar, Alpay Özalan'ın Yalanlarını İfşa Etti

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Feyyaz Uçar, Alpay Özalan'la ilgili anılarını paylaştı. Özalan'ın evinde kalırken kira ve elektrik sorunları yaşadığını anlatan Uçar, "Her gün kapıya biri geliyordu, 'Alpay parasını ödemedi' diyordu" dedi.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Feyyaz Uçar, Meclis'te kavga ve saldırılarla gündeme gelen AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ı anlattığı bir video ile tekrar dikkat çekti.

TBMM Genel Kurulu, muhalefetin çağrısıyla Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay'la ilgili kararını görüşmek üzere olağanüstü toplandı. TİP Milletvekili Ahmet Şık, AKP sıralarını işaret ederek, "Bu ülkenin en büyük terör örgütü buradaki sıralarda oturanlardır" ifadesini kullandı. Bu sözlerin ardından Alpay Özalan kürsüye çıkarak saldırıda bulundu. Olay sonucunda 6 kez birleşime ara verildi. Özalan'ın saldırısında DEM Partili Gülistan Koçyiğit'in kaşı yaralanırken, CHP'li Okan Konuralp de yaralandı.

Feyyaz Uçar, "En yalancı kim?" sorusuna yanıt verirken Alpay Özalan'dan bahsetti. Uçar, Özalan'ın kendisiyle birlikte kaldığı dönemde yaşadığı maddi sorunları anlattı: "Alpay’ı evime aldım, tesiste kalıyordu. Sonra evi kiraladım ama kirayı ben kendim ödedim. O, benden elektrik parasını alıyordu. Eve geldiğimde elektrik kesikti. Sonra gelip bana 'Abi, vallahi yatırdım' diyordu. Bir gün kapımda biri beliriyordu, 'Alpay bizden bir şey aldı, parasını ödemedi' diyordu. Ona iyi sponsorluk yaptım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.