Meclis onayladı! 47 bin 700 TL ek ödeme onaylandı!

Meclis, çalışanlar için promosyon miktarını 47.700 TL olarak belirledi. Ekim ayı sonuna kadar ödemeler hesaplara yatacak. Bu rekor anlaşma, belediye çalışanlarını sevindirecek. İşte haberin detayları...

2024 Ekim ayı maaş promosyonu fırsatları, emekliler ve çalışanlar tarafından yakından izleniyor. Daha önce yalnızca emeklilere sunulan promosyonlar, şimdi belediye ve kamu çalışanlarını da kapsıyor. Yüreğir Belediyesi, çalışanlarına yönelik yeni bir promosyon anlaşması yaptığını açıkladı. Belediye Başkanı Ali Demirçalı, bu anlaşmanın rekor seviyede olduğunu duyurdu.

PROMOSYON REKORU KIRILDI

Yüreğir Belediyesi, çalışanları için yapılan görüşmeler sonucunda 47.700 TL tutarında bir promosyon miktarı belirledi. Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda Başkan Demirçalı, bu müjdeli haberi paylaştı. Anlaşma, sözleşmeli işçiler, memurlar ve sözleşmeli memurlar için geçerli olacak.

ÖDEMELER HESAPLARDA

Başkan Demirçalı, promosyon ödemelerinin Pazartesi veya Salı günü çalışanların hesaplarına yatabileceğini belirtti. Türkiye genelinde en yüksek maaş promosyonunu bir özel banka ile imzaladıklarını ifade etti.

Banka Müdürü Fatih Mesutoğlu da, uzun müzakereler sonucunda bu rakamın elde edildiğini belirtti. Yeni promosyon anlaşmasıyla birlikte Yüreğir Belediyesi’nde toplam 411 çalışan, ödemelerini alacak. Promosyon ücretlerinin bu hafta içinde ilk maaş ödemeleriyle birlikte hesaplara geçmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.