Mecnun Otyakmaz vedası

TFF yönetim kuruluna giren Mecnun Otyakmaz, Sivasspor teknik heyeti ve futbolcularına veda etti. Mecnun Otyakmaz vedası gündeme bomba gibi düştü. TFF Yönetim kurulunda yer alacak olan isim Sivasspor vedası ile..

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer alan Mecnun Otyakmaz, Sivasspor başkanlığından ayrıldı.

Otyakmaz, Erzurum kampındaki Sivasspor teknik heyeti ve futbolcularının konferans sistemine bağlı olduğu otele çekildi.

Otyakmaz şunları söyledi:

"Sizinle konuşma fırsatım olmadı. Türk futbolunun bize ihtiyacı olduğunu düşündüm. Türk futbolu geçen sezon çok kötü günler geçirdi. Liderliğin değişmesi gerekiyordu. Türk futbolunda adaleti, şeffaflığı ve sevgiyi güçlendirmek, Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. Seninle çok eğlendik. Büyük hedefler koyuyoruz, kupalar kazanıyoruz. Bundan sonra hep kalbimde olacaksın. Artık burada Türk Futbolu için çalışıyorum ve geçmişte bizimle paylaştığınız her şey için teşekkür ederim. İnşallah ilk maçınıza mutlaka katılacağım. "

Teknik Direktörü Bülent Uygun, şunları söyledi:

"Sivasspor gibi federasyondaki tüm takımlara gösterdiğiniz sevgi ve saygıyı göstererek, Türk futbolunda nasıl lider olunacağını herkese göstererek, tüm takımlara sahip çıkacağınızdan şüphemiz yok. Futbolcu kardeşlerimiz de sizi gönderiyor." onların sevgisi ve saygısı. Bana gösterdiğiniz tüm güzellikler için biz de teşekkür ederiz. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.