Medipol Başakşehir Arda Turan'ı kiraladı

Barcelona ile Medipol  Başakşehir,  Arda Turan için 2,5 yıllık kiralık (1,5 artı 1 yıl opsiyonlu) olarak anlaşmaya vardı. Arda Turan'ın Medipol Başakşehir için bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.Bir televizyon programına...

Barcelona ile Medipol  Başakşehir,  Arda Turan için 2,5 yıllık kiralık (1,5 artı 1 yıl opsiyonlu) olarak anlaşmaya vardı. Arda Turan'ın Medipol Başakşehir için bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Bir televizyon programına katılan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da Arda Turan ile ilgili yaptığı açıklamada, "Transferin olma ihtimali yüzde 50'nin üzerinde. Bugün olumlu ya da olumsuz haber çıkar. ama ben olumlu yönde olacağını düşünüyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Kariyerinde daha önce Galatasaray'da 22, 66 ve 10 numaraları giyen Arda Turan, Atletico Madrid'e transfer olduğunda 11 numarayı tercih etmişti. Daha sonra 10 numarayı alan Arda Turan, Barcelona'ya transferinden sonra Pedro'dan boşalan 7 numarayı seçmişti. Arda, milli takımda ise 14 ve 10 numaraları giymişti. Arda Turan Başakşehir'de kaç numarayı giyecek? sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlandı.

Medipol Başakşehir'de 10 numaranın sahibi Emmanuel Adebayor. 7 numaranın sahibi ise Visca. 11 numarayı da sezon başında Feyenoord'tan transfer edilen Eljero Elia giyiyor. Başakşehir'de 14 ve 66 numaralar boşta bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor: Tazminat bedeli belli oldu
Fethiye'de Mustafa Kiremitli Yağlı Pehlivan Güreşleri Heyecanı
Okan Buruk Transfer Bombası! "Gelecek Sene Bizimle Olacak!"
Şenol Güneş Yeşil Sahalara Geri Dönüyor: Yeni Durağı Belli Oldu!
Eski Galatasaray Hocası Beklenmedik Kararla Gündemde: Torrent Meksika'da!