Mehdi Eker'e Almanya'da hapis tehditi iddiası

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Almanya ziyareti sırasında hapis cezası ile tehdit edildiğini ileri sürdü. Hannover'da havaalanına indiğinde kendisini polisin karşıladığını belirten Eker, siyasi propaganda yapacağı...

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Almanya ziyareti sırasında hapis cezası ile tehdit edildiğini ileri sürdü. Hannover'da havaalanına indiğinde kendisini polisin karşıladığını belirten Eker, siyasi propaganda yapacağı gerekçesiyle toplantılarının iptal edildiğini söyledi
17 Mart'ta Hollanda'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile gündeme gelen krizin ardından, Mehdi Eker Hannover'de yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

TGRT'ye konuşan Eker, "Geçtiğimiz cuma günü, Hannover’de daha havaalanı kapısında polisler önümüzü kesti. Yanlarındaki bir evraktan okuyarak, ''Siz buraya oy istemek için geldiniz. Burada siyasi toplantı yapmanıza müsaade edemeyiz’ dediler" ifadelerini kullandı.

Eker'in iddialarına göre, Hannover Belediye Başkanı'nın imzasıyla götürülen mektupla belirtilen karara karşı çıkması halinde "bir yıl hapis cezası ve para cezası kesilerek muamele edileceği" ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır