Mehmet Ali Erbil hastaneden paylaşım yaptı

18 Kasım 2018 yılında evinin banyosundan düşen Mehmet Ali Erbil’in kaburgaları kırılmıştı. Olayın hemen ardından hastaneye kaldırılan ünlü şovmen uzun bir süre yoğun bakımda kalmış ve tedavi sürecinde bir de kaçış sendromu hastalığına yakalanmıştı.

Tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği Mehmet Ali Erbil sosyal medya gündeminde etkin bir şekilde yer almaya devam ediyor. Ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil, babasının yeni bir karesini paylaştı. Erbil’in hastane odasında olan o paylaşımı herkesi büyük bir korkunun içerisine sürükledi. Milyonlarca kişi ünlü şovmenin sağlık durumunun iyi olmasını temenni etti.

Sağlık durumunun yavaş yavaş iyiye gitmesinin ardından eski sağlığına kavuşmaya başlayan Mehmet Ali Erbil, sevenlerine müjdeli haberi vermişti. Fakat Yasmin Erbil’in dün akşam yaptığı paylaşım akıllarda soru işaretine neden oldu. Ünlü şovmenin hastanede odasında çekilen fotoğrafının ardından sosyal medya kullanıcıları durumunun iyi olup olmadığını merak etmeye başladı. Neler oluyor?

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu ne?

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü şovmenin hastanede olduğu bir karesini gören seyirci büyük bir şaşkınlık yaşayarak sağlık durumuyla ilgili bir sıkıntı olmamasını temenni etti. Fakat bu görselin rutin kontroller sırasında çekildiği ortaya çıktığı iddia edildi. Fakat fotoğrafın eski olabileceği ihtimalide düşünüldü.

Hastanede odasındaki bir paylaşımıyla sevenlerini korkutan Mehmet Ali Erbil gündemde adeta yankı uyandırdı. Fakat o paylaşımın yeni bir paylaşım olmadığı ve rutin kontroller sırasında çekildiği belirtildi. Bu detayın ardından Erbil’in sevenleri rahat bir nefes aldı. Yüzündeki mutluluğu ise adeta ekranlara yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi