Mehmet Ali Erbil o ölümle sarsıldı

Mehmet Ali Erbil, uzun bir süre önce kaçış sendromu hastalığına yakalanmış ve sevenlerini büyük bir üzüntünün içerisine sürüklemişti.Sevenleri Mehmet Ali Erbil’in hastalığının bir an önce normale dönmesini ve yeniden ekranlara dönmesini istiyor

Geçtiğimiz haftalarda İbo Show’un özel röportaj konuğu olan Mehmet Ali Erbil, yeniden ekranlara dönmüş ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Milyonlarca kişi o sahneler karşısında adeta büyülenmiş ve ekranlara kilitlenmişti. Ünlü şovmen sosyal medya hesabında ölen arkadaşı hakkında yeni bir paylaşım yaptı. Bu duruma son derece üzülen Mehmet Ali Erbil’in hastalığına bu ölümün etkisinin olabileceği söylendi.

Çarkıfelek programıyla uzun yıllar ekranlarda yer alan Mehmet Ali Erbil, izleyici kitlesine kahkaha dolu anlar yaşatıyordu. Fakat hastalığının nüksetmesinden sonra ünlü şovmenin ekranlara vedası son derece acıklı olmuştu. Geçen gün sosyal medya hesabında yeni bir paylaşım yapan Mehmet Ali Erbil, vefat eden arkadaşı hakkında başsağlığı diledi. Bu ölümden son derece etkilenen Erbil’in hastalığının tetiklenebileceği ortaya çıktı.

Onun İçin Çok Değerliydi

Sanat camiasının başarılı isimlerinden birisi olan Hüner Coşkuner, hayata gözlerini kapadı. Aldığı ölüm haberi karşısında büyük bir acı yaşayan Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabında Hüner Coşkuner’in fotoğrafını paylaşarak altına, “Temiz kalpli arkadaşım nurlar içinde yat…” notunu düştü. Yakın arkadaşının ölmesinin ardından stres altına giren Erbil’in bu stresli durumunun hastalığını tetikleyebileceği söylentiler arasında yer aldı.

Arkadaşı Hüner Coşkuner’in ölümünün ardından adeta yıkılan Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabında paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Bunun yanı sıra kaçış sendromu hastalığına yakalanan Erbil’in stresten uzak durması uzmanlar tarafından belirtiliyordu. Aksi takdirde strese bağlı tansiyon yükselmesinin meydana gelmesinin ardından atak geçirme ihtimalinin yüksek olduğu, kaçış sendromu hastalığının sonuçları arasında yerini alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi