Mehmet Ali Erbil şimdi 'çıldıracak!' Yasmin Erbil cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi! Annesind

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yasmin Erbil sosyal medyanın iddialarına göre Mehmet Ali Erbil'i çıldırtacak paylaşımlar yaptı. Cesur pozlarına bir yenisini ekleyen Yasmin Erbil, dikkatleri üzerine çekti.

Sevilen şovmenin küçük kızı Yasmin Erbil sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanıyor. Her paylaşımıyla sosyal medyanın ve magazin sayfalarının gündemine bomba gibi düşen Yasmin Erbil, bu sefer adeta sınır tanımadı. Binlerce yorum ve beğeni alan Yasmin Erbil'in bu paylaşımı takipçilerin şok olmasına neden oldu.

Hayranlarını ve takipçilerini harekete geçiren bu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Çok sevilen şovmenin kızı Yasmin Erbil son paylaşımıyla dikkatleri tamamen üzerine çekti. İşte Yasmin Erbil'den hayranlarını şok eden paylaşım...

Peş peşe pozları paylaşarak takipçilerini şımartan güzel sunucu Yasmin Erbil kısa süre önce ise bikinili bir paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Kısa sürede 12 bini aşkın beğeni alan Yasmin Erbil hayran sayfaları kendi hesaplarında bu kareleri paylaşarak birçok yorum yaptı.

Annesinden gelen yorum

Yasmin Erbil'in göğüs dekolteli pozlarına annesi Nergis Kumbasar ise "Çok yakışmış güzelliğime" yorumunu yaparak, ateş ve beğeni emojisini koydu. Sevilen oyuncu Kumbasar'ın bu yorumu ise birçok beğeni aldı. Annesinin yorumuna katılan takipçileri, Kumbasar'ın yorumuna beğeni atarak ifade ettiler.

Sosyal medya kullanıcıları ise Yasmin Erbil'in bu fotoğraflarına "Mehmet Ali Erbil şimdi çıldıracak", "Mehmet Ali Erbil görse sansür uygular" yorumlarında bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı: Hayatımın en pahalı valesini ödedim
İlk kez anne olan Gonca Vuslateri'den ilk paylaşım
Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'